szuwarek napisał(a):Ale czy my przypadkiem nie przesadzamy z tym apetytem seksualnym bohaterów? z książek wynikałoby, że 80 % (tak szacuję) bez względu na wiek, zdrowie, kondycję musi (i może) robić "to" całymi dniami, codziennie i wielokrotnie. Nie wiem, jakiś procent może , ale śmiem wątpić.
Viperina napisał(a):Szuwarek, poczekaj, nie zniechęcaj się, jestem na razie w 1/3 książki, przyzwyczajam się (wiesz, nowa autorka, nowy styl pisania). On oszalał, ale wyłącznie fizycznie, wiesz natychmiastowa-największa-erekcja-jaką-miał-w-życiu-a-przecież-tylko-ją-zobaczył. Jeszcze jej nie poznał, jak poznał, zakochał się, to od razu rzucił kochankę.
Viperina napisał(a): Mam tylko nadzieję, że niewinna i naiwna, acz z charakterem bohaterka, kiedy już się dowie o manipulacji, zrobi obu braciom (z naciskiem na starszego) z doopy jesień średniowiecza...
szuwarek napisał(a):Ale czy my przypadkiem nie przesadzamy z tym apetytem seksualnym bohaterów? z książek wynikałoby, że 80 % (tak szacuję) bez względu na wiek, zdrowie, kondycję musi (i może) robić "to" całymi dniami, codziennie i wielokrotnie. Nie wiem, jakiś procent może , ale śmiem wątpić.
Księżycowa Kawa napisał(a):Viperina napisał(a): Mam tylko nadzieję, że niewinna i naiwna, acz z charakterem bohaterka, kiedy już się dowie o manipulacji, zrobi obu braciom (z naciskiem na starszego) z doopy jesień średniowiecza...
O to zwykle trudno bywa.
szuwarek napisał(a):Vip- w oryginale czytasz? bo zapewne po polskiemu nie ma...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości