Ancymmonnekk napisał(a):Oczywiście jestem gotowa na wyzwania
Może kogoś polecicie?
Lucy napisał(a):Na pewno polecę ci te autorki
(...)
http://lubimyczytac.pl/seria/9433/jak-pies-z-kotem
Agrest napisał(a):Nieznajomi z parku, nie musicie mi dziękować
Ancymmonnekk napisał(a):Lucy dziękuję za propozycje, na pewno coś wybiorę
Giovanna śfinia jest u mnie zawsze mile widziana, choć nie jest to warunek konieczny. Ja Was ogólnie chciałam podpytać jakie polskie autorki polecacie, bo jakoś mi z nimi nie po drodze a chciałabym spróbować
giovanna napisał(a):Ancymmonnekk napisał(a):Lucy dziękuję za propozycje, na pewno coś wybiorę
Giovanna śfinia jest u mnie zawsze mile widziana, choć nie jest to warunek konieczny. Ja Was ogólnie chciałam podpytać jakie polskie autorki polecacie, bo jakoś mi z nimi nie po drodze a chciałabym spróbować
Aaaaa to ode mnie jeszcze: Danuta Pytlak, Zimowa miłość Rodzeń, Sońska dość dobrze pisze, Monika B.Janowska, Renata Górska tylko ona czasem takiego troszkę dziwnego języka używa, może dlatego, że od lat mieszka a Niemczech ja najbardziej lubię Błędne siostry, Za plecami anioła i Historia kotem się toczy, Inna bajka i Nalewka zapomnienia Kasi Bulicz Kasprzak, Joanna Kupniewska, Aleksandra Tyl, Wioletta Sawicka to na razie chyba wystarczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości