Desdemona napisał(a):...to rzeczywiście pech...
...może jeszcze będę mieć...?
...wczoraj byłam w swojej Biedroneczce i pobuszowałam trochę wśród książek i znalazłam nawet Przepowiednie Putney za 9,90!
...rzadko można dostać Ambera w takie cenie...a jeszcze w B...
maddalena napisał(a):Chyba pójdę i skoczę z....płotu widziałam w biedronce Szyfr Blackstone'a Rose Melikan, nie miałam kasy, dlatego pomyślałam, przyjdę innego dnia... zeszło mi się że przyszłam za tydzień i ... książki już nie było.
Dlaczego zamiast mózgu mam siano, dlaczego?! obok był bankomat, ale nie chciało mi się pójść i pobrać pieniądze!!!!
Jadzia napisał(a):mad, niejedna Biedronka w Lublinie
tajemna napisał(a):maddalena napisał(a):Chyba pójdę i skoczę z....płotu widziałam w biedronce Szyfr Blackstone'a Rose Melikan, nie miałam kasy, dlatego pomyślałam, przyjdę innego dnia... zeszło mi się że przyszłam za tydzień i ... książki już nie było.
Dlaczego zamiast mózgu mam siano, dlaczego?! obok był bankomat, ale nie chciało mi się pójść i pobrać pieniądze!!!!
Maddaleno ja mam ten Szyfr i w sumie to nie jestem jakoś szczególnie do niego przywiązana, chociaż ma piękną okładkę. Tak sobie myślę, że może miałabyś coś na zamianę?
Desdemona napisał(a):...podobała mi się...bardzo..i facet śfinia murowana jest....
gosiurka napisał(a):Jest to jedna z lepszych o ile nie najlepsza książka tej autorki, mi bardzo się podobała romans , akcja, tajemnica, facet śfinia ,i HEA
Księżycowa Kawa napisał(a):A mignęło mi jeszcze nazwisko: Barbara Scrupski, ale jeszcze nie miałam okazji bliżej się zapoznać. Miał ktoś z nią do czynienia?
ewa.p napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):A mignęło mi jeszcze nazwisko: Barbara Scrupski, ale jeszcze nie miałam okazji bliżej się zapoznać. Miał ktoś z nią do czynienia?
czytałam Romans petersburski tej autorki,bardzo sprawnie napisany,a fajną maskaradą.Czytało sie szybko i bezboleśnie.Ja za rosyjskopodobną literaturą nie przepadam,ale tu nic mnie nie uwierało.Jak juz zaczęłam to nie odłożyłam książki,aż skończyłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość