LiaMort napisał(a):
Hmm Według bookgeek.pl to New Adult Nie wiem, ile bohaterowie mają lat (z opisu fabuły to nie wynika), więc zakwalifikowałam ją do tego samego gatunku co oni
Jutrzenka
LiaMort napisał(a):
duzzza22 napisał(a):KatiaBlue napisał(a):duzzza22 napisał(a):KatiaBlue napisał(a):Oj nie pierwszą część shejtowalam, wiec na drugą nawet nie spojrzę. Zresztą to paranormal. Ja miałam nadzieje na jakiś zwykły NA
Serio?
Dla mnie pierwsza była ok. Ale to taki zwykły młodzieżowy romans paranormalny.
Za to kolejnych nie zamierzam czytać, bo onaSpoiler:
A to ty mi to poleciłaś w Mam ochotę na... pamiętam to. To bylo dla mnie strasznie głupie.
Poleciłam, bo i wydawało mi się, że może Ci się spodobać. Jak widać nie trafiłam, przepraszam
Głupiutkie to rzeczywiście było, ale coś jednak w tym wszystkim było ciekawego jak dla mnie Dlatego przeczytałam I w sumie byłabym ciekawa dalszych losów gdyby nie spoiler wyżej
Jutrzenka napisał(a):Papaveryna napisał(a):LiaMort napisał(a):Sara Wolf Love me never.
Daj znać, Lia, jakie to, bo sobie kupiłam
Ja też jestem ciekawa tej książki, więc chętnie zerknę na Twoją opinię
Jutrzenka
Papaveryna napisał(a):KatiaBlue napisał(a):Dziewczyny, wiecie czy wyszły ostatnio jakieś godne uwagi NA/YA?
Mnie ciekawi "Zły Romeo" i "Love me never", ale żeby je sprawdzić, muszę poczekać na zastrzyk gotówki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości