LiaMort napisał(a):No nie wiem czy nieczytanie tego to strata.
LiaMort napisał(a):czytałam Duzz.. dwie części... ;P ale nie wiem po jakiemu grzyba. typowa młodzieżówka.
duzzza22 napisał(a):Ej, no nie spodziewaj się, że dam Ci drugiego takiego Deana. To nie ta półka
Jeśli chodzi o Gayle to tak, była w darmowych. W recenzjach współczesnych jest moja recenzja Będziesz wiedziała z czym masz do czynienia. Ale na jakieś skakanie do łóżka na pierwszych stronach to zarówno jak i w jednej jak i w drugiej propozycji nie licz
Moon jest umieszczona może i w dziale erotycznym, ale dla mnie zasługująca na uwagę. Nie wiem też czy powinna tam być jednak czasami z większą ilością scen pojawiają się tu w temacie. Nie pamiętam by te sceny były jakieś przytłaczające, raczej dobrze wpisane w historię, a historia sama w sobie nie jest głupia.
Zarówno u Moon jak i Gayle jest podobny motyw przełamywania męskiego dotyku. Więc to już powinno sugerować, ze nie będzie tak wszystko od razu wyłożone na pierwszych stronach.
Skuś się, jestem ciekawa co o nich powiesz.
Alias napisał(a):Deana?
Qrcze, kusisz tą Moon. Znalazłam recenzję i się zastanawiam
Pewnie jak skończę nowe Cosway, Halle, to po którąś sięgnę. W dodatku jeszcze jeden tytuł co dzisiaj wyszedł (a nie miałam w planach) też mnie zaintersował
Księżycowa Kawa napisał(a):Tak: „Defying the Odds”
Alias napisał(a):Czułam, że to o nim i teraz rozumiem, że to o te seksy chodziło... a ja tę wypowiedź w innym kontekście odebrałam, więc przez to wydało mi się, że kogoś innego masz na myśli i imiona bohaterów Ci się pomyliły
Cosway, spoko. Chociaż dopiero 1/3 za mną. Świat musicalu (na razie przygotowań), cichy i zamknięty bohater (przez osiem lat żył na mojej ukochanej Isle of Skye, mam nadzieję, że akcja pod koniec się tam przeniesie), od początku nić porozumienia, szacunku i sympatii między bohaterami.
Księżycowa Kawa napisał(a):To już trochę inaczej się szuka. Poza tym obecne tytuły nieraz stanowią niezłe ułatwienie. Niemniej jednak aby trafić na coś konkretnego trzeba się naszukać. A znasz: https://www.goodreads.com/book/show/219 ... earch=true Milioner, który jest sensowny
duzzza22 napisał(a):To już jakiś początek jest Masz jako polecankę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości