Papaveryna napisał(a):Bohater jest totalnie przeidealizowany. Śpi z nią w jednym łóżku, ona ciągle się z nim bawi w kotka i myszkę, on wiecznie zimne prysznice bierze Różne rzeczy robią w zakresie macanek, ale się nie całują. Dopiero gdzieś pod koniec. W zasadzie nie wiem czemu. I nie wiem, który 18 letni chłopak dawałby się tak wodzić za nos. Momentami mi aż zajeżdżało tym 'Chłopakiem, co oknem właził' z chorej książki Moseley.
Papaveryna napisał(a):Przecież kilka stron wcześniej pisałam z Tully o "Układzie". Też się boję, żeby ona go czytała.
Napiszmy może, że tam same głupoty, aby ją zniechęcić
Skończyłam w nocy to "More Than This". O losie
joakar4 napisał(a):Skończyłam Lato drugiej szansy Matson. Bardzo mi się podobała - to historia o rodzinie, w której mimo miłości każdy żyje swoim życiem, aż przychodzi najgorsze i trzeba się z tym wspólnie zmierzyć. To historia o poznawaniu drugiego człowieka, ale i samego siebie. Opowieść o śmierci, strachu, żegnaniu się ze światem i z najbliższymi. To również wzruszająca historia o pierwszej miłości, przyjaźni nastolatków oraz o dorastaniu i oczywiście o drugiej szansie.
Papaveryna napisał(a):Aż tak to na pewno nie. Chłopak, który właził to wybitne dzieło
Tylko takie naleciałości wyczułam jak razem spali ciągle, a bohater pod te prysznice latał z napięcia
Tak. Jego ojciec dał jej pracę u siebie w kancelarii.
Sol, te nieszczęścia mimo wszystko aż tak nie walą po oczach. A bez nich to w zasadzie nie wiem o czym by miała być ta książka O ich ciągłych przepychankach jedynie.
klarek napisał(a):joakar4 napisał(a):Skończyłam Lato drugiej szansy Matson. Bardzo mi się podobała - to historia o rodzinie, w której mimo miłości każdy żyje swoim życiem, aż przychodzi najgorsze i trzeba się z tym wspólnie zmierzyć. To historia o poznawaniu drugiego człowieka, ale i samego siebie. Opowieść o śmierci, strachu, żegnaniu się ze światem i z najbliższymi. To również wzruszająca historia o pierwszej miłości, przyjaźni nastolatków oraz o dorastaniu i oczywiście o drugiej szansie.
joakar, faktycznie jest tam coś wspomniane o bohaterach Aż po horyzont?
joakar4 napisał(a):Skończyłam Lato drugiej szansy Matson. Bardzo mi się podobała - to historia o rodzinie, w której mimo miłości każdy żyje swoim życiem, aż przychodzi najgorsze i trzeba się z tym wspólnie zmierzyć. To historia o poznawaniu drugiego człowieka, ale i samego siebie. Opowieść o śmierci, strachu, żegnaniu się ze światem i z najbliższymi. To również wzruszająca historia o pierwszej miłości, przyjaźni nastolatków oraz o dorastaniu i oczywiście o drugiej szansie.
monia0303 napisał(a):Echhhhhhhu..... chyba tylko mi podobał się Chłopak i More than this. W tym samym klimacie jest jeszcze Moseley Always you więc ostrzegam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości