szuwarek napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):Niedorzeczne, ale fajne
A znasz "Mój anioł zemsty" Madelyn Ford? Jak Michaela wzięło, to nie przebierał w środkach? myślę, że to również mogłoby Ci się spodobać.
Jakby co, znam namiar.
oo to fajne było. A ni było do tego drugiej części? że ona była wychowywana przez demona, potem spędzili noc i ona uciekła i po 8 latach on ja odnajduje i okazuje się, że wszystko było ukartowane (jej ucieczka, jego wyrzuty sumienia itd).. Chyba Interesy z demonami?
Księżycowa Kawa napisał(a):Owszem, jej ignorancja jest zdumiewająca.
Jak czytam, niespecjalnie mi to przeszkadza, dopiero gdy się nad tym zastanowić. I te baby były strasznie głupie, ale skoro im to odpowiada. I chyba tego nie da się opisać tak, abym to zrozumiała.
Paradoksalnie lubię Luciena, chociaż powinno mu się przyłożyć (w tym przypadku patelnia raczej nie wystarczy).
Nocny Anioł napisał(a):Cosmo to mój ulubieniec, zdecydowanie
dziwne to, ale wciąga
jedno mnie dalej uderza, one maja po 40 lat, a z opisu to jakieś nastolatki
Księżycowa Kawa napisał(a):Leah chwilami wręcz jest dziecinna, ale jakoś to do niej pasuje.
I te wszystkie konkubiny jakieś takie zachwycone, niczym od siebie się nie różnią. Taka jednorodna postawa – jakoś nie do końca mi to leży.
W kwestii tejże opieki – skoro wampir nie wytrzymywał z jedną dłużej niż trzy lata, to w przeciągu trzydziestu lat trochę ich się uzbiera i zdaje się, że każdą do śmierci utrzymywał, wychodzą z tego ogromne sumy. I że wszystkich było na to stać?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości