klarek napisał(a):Dziewczyny, a Tak słodko Webber? Dwie pierwsze bardzo mi się podobały
Księżycowa Kawa napisał(a):„Art & Soul” w mam planach – czy to nie druga część?
klarek napisał(a):Masz powyżej - to Teatr odtraconych poetów. Tam bohaterka zmaga się chyba z chorobą dwubiegunowa. Może nie jest to zła książka ale chyba jedynie dla zaprawionej w bojach młodzieży.
klarek napisał(a):Kwo, spróbuj. Wyczytałam, że każdy dorosły nauczyciel powinien ją przeczytać Cóż...
Ja nie mówię tej książce nie, mówię, że wydała mi się ciężka, a już zdecydowanie jako ksiązka dla młodzieży.
aniazlipca napisał(a):A ja skończyłam Nikolaia Roxie Rivery - 4 część serii Her Russian Protector i cóż...troszkę się rozczarowałam W poprzednich częściach autorka zaserwowała nam taką aurę tajemniczości wokół tego najgroźniejszego Rosjanina z paczki, że spodziewałam się historii nie z tej ziemi. Jakoś za szybko wpadli w tą big love wiem, że to przyciąganie było od lat, ale jakoś Nikoś za szybko się poddał. Jeśli Nikolai mnie troszkę rozczarował to Vee była dla tragedią we wcześniejszych częściach była pokazana jako babka z charakterem i pazurem, trzymająca się swoich zasad, a tutaj autorka zaserwowała nam naiwną panienkę...nie wiem czemu aż tak zmieniła tą postać...liczę, że w kolejnej części powróci do starej dobrej Vee. A do Nikolaia udomowionego będę musiała się przyzwyczaić wychodzi na to, że Yuri pozostaje moim ulubieńcem!
joakar4 napisał(a):Nie czytałam. Wiem tylko, że to taki soft, raz się tam chyba tylko całują. I tak o Twojej małej pomyślałam.
tully napisał(a): Jesli juz jestesmy przy new adult to jego popularnosc bierze sie chyba z tego ze jest to wreszcie cos innego niz fala obecnych plytkich wspolczesnych romansow ze sztampowa fabula. Tutaj nie ma milosci od pierwszego wejrzenia mimo ze czesto miedzy bohaterami jest ta chemia, tu milosc rodzi sie powoli
joakar4 napisał(a):ale tam chyba nie ma HEA?
Drugą część na pewno wydadzą, gdzieś mi mignęła zapowiedź.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości