Agrest napisał(a):Oryginalnie to self publishing, a sama autorka ma, jak już ktoś trafnie zdiagnozował, korzenie wattpadowe. Obie te informacje zresztą ma swojej notce autorskiej na goodreads.
Z Mirą to to za wiele wspólnego chyba nie ma.
klarek napisał(a)::)
Ciekawi mnie powód przeniesienia informacji o YA do tematu Zapowiedzi Wydawniczych, z którymi ten post nie ma nic wspólnego. Mogę dowiedzieć się dlaczego tak się stało?
Agrest napisał(a):Żeby nie było to ja raczej wyraziłam przypuszczenie niż poczyniłam rekomendację
Osobiście uważam tę Sheridan za dość słabą książkę, no ale obiektywnie rzecz biorąc, jej wysokie noty nie biorą się znikąd, musi w wielu osobach budzić emocje (bo nie zachwyt warsztatem).
klarek napisał(a):O, zostałam poproszona o złożenia podziękowań. Co niniejszym czynię. Zamek i klucz połknięty został w przeciągu jednego dnia (biorąc pod uwagę jego objętość obawiam się, że również i nocy). W domu zostały jeszcze dwie książki Dessen, ale nie wiem na co się dziecko zdecyduje, więc nic nie mówię. Ponoć było prawdziwie, nieprzejaskrawiona historia młodych ludzi, cokolwiek znaczy to dla 15-latki.
Agrest, dzięki i od siebie
tully napisał(a): Pomysly z wklejaniem rzeczywistych elementow jak rachunkow z restauracji czy pocztowek niby fajna ale robi z ksiazki takie techniczne wyprane z emocji sprawozdanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości