wiedzmaSol napisał(a):Dziewczyny czytałyście coś Jennifer Echols? Tak nad nią dumam w poszukiwaniu dobrego romansu współczesnego
szuwarek napisał(a):cos dla Kawy
ona jest na urlopie, on tam ma zadanie do wykonania... on ją podrywa, ona sie opiera, ale .... podstęp przyjaciółki, miły wieczór i Jackie zaczyna myśleć pozytywnie o przystojnym nieznajomym. Do momentu, kiedy zobaczy go, jak w nocy pozbywa się ciała.
Oczywiście, on tam czyni dobro : jego rodzina płatnych morderców i cyngli mafii, działa też w kontakcie z Federalnymi jest w tym hotelu aby zlikwidować siatkę porywaczy i morderców młodych kobiet.... Eric jest najbardziej cichym, zamkniętym w sobie bratem Petrov i cała rodzina cieszy się, gdy ratuje ukochaną Jackie z rąk porywaczy ... HEA.
Miłe, lekkie, wakacyjne...
Księżycowa Kawa napisał(a):szuwarek napisał(a):cos dla Kawy
ona jest na urlopie, on tam ma zadanie do wykonania... on ją podrywa, ona sie opiera, ale .... podstęp przyjaciółki, miły wieczór i Jackie zaczyna myśleć pozytywnie o przystojnym nieznajomym. Do momentu, kiedy zobaczy go, jak w nocy pozbywa się ciała.
Oczywiście, on tam czyni dobro : jego rodzina płatnych morderców i cyngli mafii, działa też w kontakcie z Federalnymi jest w tym hotelu aby zlikwidować siatkę porywaczy i morderców młodych kobiet.... Eric jest najbardziej cichym, zamkniętym w sobie bratem Petrov i cała rodzina cieszy się, gdy ratuje ukochaną Jackie z rąk porywaczy ... HEA.
Miłe, lekkie, wakacyjne...
A skąd wiesz, że dla mnie? A tak w ogóle muszę zobaczyć, czy to mam.
Wspominałaś już kilku krótkich, a wciąż za nie się nie zabrałam – niestety nie nadążam
szuwarek napisał(a):
Zaczyna sie chyba tworzyć nowy trend- nie tylko źli chłopcy ale naprawdę źli mężczyźni (mordercy, mafiozi)...
szuwarek napisał(a):Kawo- bo ostatnio o mafii wspominałaś i tak mi się nasunęło.
Tej Cole szukam...
Księżycowa Kawa napisał(a):szuwarek napisał(a):
Zaczyna sie chyba tworzyć nowy trend- nie tylko źli chłopcy ale naprawdę źli mężczyźni (mordercy, mafiozi)...
lubię taki motyw, ech
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości