Księżycowa Kawa napisał(a):Czekałam, czekałam, aż zaczną mówić o książce, a one praktycznie tylko o sobie, tylko czasem zaczynały i dalej swoje... Nie podoba mi się, jak potraktowały książkę – mimo wszystko; jak dla mnie to nie było zabawne
aleqsia napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):Czekałam, czekałam, aż zaczną mówić o książce, a one praktycznie tylko o sobie, tylko czasem zaczynały i dalej swoje... Nie podoba mi się, jak potraktowały książkę – mimo wszystko; jak dla mnie to nie było zabawne
Te panienki zjechały tez Papierowa księżniczkę Erin Watt. Słuchając ich odniosłam wrażenie ze same nie wiedzą dlaczego. Nie bo nie
Kawka napisał(a):Mnie zabolało tylko jak ta ciemnowłosa podarła na końcu książkę. Co jak co, ale nie popieram takiego postępowania. Ktoś na pewno by chętnie ją odkupił albo można by dać komuś za darmo. To jednak książka. Nie popieram marnotrawstwa. Swoje nielubiane książki oddałam do pobliskiej biblioteki (nie były to romanse). Może ktoś inny je doceni.
Szczypta_Kasi napisał(a):Ostatnio utknęłam w książkach tak, że nawet na forum mało zaglądam. Własnie skończyłam 'Dziki romans" Christiny Lauren.
aleqsia napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):Czekałam, czekałam, aż zaczną mówić o książce, a one praktycznie tylko o sobie, tylko czasem zaczynały i dalej swoje... Nie podoba mi się, jak potraktowały książkę – mimo wszystko; jak dla mnie to nie było zabawne
Te panienki zjechały tez Papierowa księżniczkę Erin Watt. Słuchając ich odniosłam wrażenie ze same nie wiedzą dlaczego. Nie bo nie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości