szuwarek napisał(a):Ugryzienie Pająka Estep Jennifer
jestem bardzo pozytywnie zaskoczona
w ostatnim czasie byłam krytyczna wobec jakichkolwiek paranormalni (poza Kretz/Castle oczywiście ). Miałam przesyt niezwykłych i wyjątkowych bohaterek, na które czekał cały świat (nadmienię, że nie szaleję za kobietą z mieczem), super-hiper niezwykłych bohaterów- nie dość że przystojnych to jeszcze bogatych, władczych i potężnych, przesyt kipiącego z każdej kartki seksu itd etc
Tutaj jest i paranormalność ale taka w tle, jest i wiemy o niej lecz nie jest głównym atutem. Mamy bohaterkę lecz nie idealną, normalną, z wadami, pragnieniami, jawnie seksualną. mamy bohatera- i to mi sie bardzo podobało!!!- którego bohaterka pociąga ale jej praca jest dla niego wielką przeszkodą... pomysł wielce intrygujący
dużym plusem jest styl pisarski, dla mnie przyjemny, dobrze płyną słowa, nie ma męczących wstawek, które wybijają z rytmu.
czekam na część 2 bo nie dam chyba rady po angielsku - chyba, że któraś mi zdradzi co w miłości!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości