Nocny Anioł napisał(a):Des ciągle tak mówisz, może na święta, a potem może styczeń itd
duzzza22 napisał(a):Czerwień Rubinu, Błękit szafiru, Zieleń szmaragdu
Na razie jestem po rubinie, ale kilka scen opisów ominęłam, bo dość nudne były... szafir przekartkowałam i znalazłam to co mnie interesowało (czytam go teraz od początku )... potem przekartkowałam szmaragd i szczerze czegoś mi w tej historii brak... Przeczytam dokładnie dwie ostatnie i zobaczymy, ale jakoś nie zapadnie mi w pamięci ta seria, takie mam wrażenie na obecną chwilę
klarek napisał(a):na to wszystko trzeba nałożyć to, że jest to powieść dla młodzieży, pokazująca młodych ludzi, którzy niemal z definicji potrafią zachowywać się infantylnie
aniazlipca napisał(a):Dla mnie Bractwo to absolutne mistrzostwo!!!! Kocham, kocham zaraz po nim jest Sparks i moi ulubieni Szkoccy wojownicy Andrews zaczęłam ale mnie nie wciągnęło....Kenyon - polubiłam, ale nie zakochałam się..uważam, że pierwsze tomy były najlepsze a o Ashu bardzo mnie rozczarowało...chciałabym dorwać jakaś dobrą serię jak u Ward z pięknymi emocjami albo Sparks i jej humorem.... na razie kończę historyka, ale już się rozglądam za dobrym paranormalem
aniazlipca napisał(a):Dla mnie Bractwo to absolutne mistrzostwo!!!! Kocham, kocham zaraz po nim jest Sparks i moi ulubieni Szkoccy wojownicy Andrews zaczęłam ale mnie nie wciągnęło....Kenyon - polubiłam, ale nie zakochałam się..uważam, że pierwsze tomy były najlepsze a o Ashu bardzo mnie rozczarowało...chciałabym dorwać jakaś dobrą serię jak u Ward z pięknymi emocjami albo Sparks i jej humorem.... na razie kończę historyka, ale już się rozglądam za dobrym paranormalem
fanka76 napisał(a):Aniu przymierzam sie do gamilton seria o anicie Black może się przyłączysz
mad_line napisał(a):A znasz Larę Adrian?
http://www.biblionetka.pl/author.aspx?id=63229
Podobne do Ward, może nie tak ostre ale klimacik jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość