![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
HBO wykupiło serial i HR będzie dostępne też na HBO MAX. Europejczycy niestety nadal tej adaptacji nie zobaczą, ale może coś się zmieni w najbliższych tygodniach.

Fringilla napisał(a):Żadnych spoilerów (wizualnych)![]()
PS jakieś watch party się szykuje?
PS Robi się gorąco na froncie
Oglądam teraz drugi sezon i podpisuję się, że to najlepszy serial tej dekady. Na punkcie shipu Devil's Minion mam niezłą fazę, bo inaczej tego nie nazwę - pięknych fan artów jest zatrzęsienie. Cała obsada jest genialna. Serial z najwyższej półki. Wyborne kino. 

czekam na reakcje po obejrzeniu 
Jacob Tierney : Myślę, że istnieje wiele nieporozumień dotyczących romansu jako gatunku i gustów kobiet, z powodu wrodzonej mizoginii i braku zainteresowania ludzi rzeczami, które interesują kobiety. Wiadomo, romans to branża, która zarabia miliardy dolarów rocznie, a mimo to jest praktycznie nieobecna poza literaturą. Myślę, że widzimy jej coraz więcej w tym nurcie, ale nieporozumienie polega na całkowitym braku zainteresowania rzeczami, które sprawiają kobietom przyjemność.
tylko jedna rzecz mnie totalnie bawi: Storrie w wąsach mega mi przypomina jedną osobę i podkreśla u niego faktycznie wschodnioeuropejski element wyglądu 
Connor za to jest bardzo elokwentny i zupełnie inny niż Ilya (prawie jak inna osoba).
Czemu coś tak dobrego jest w Polsce prawie nieznane? 
(jak nie jestem fanką wąsów, to tu bym się dała przekonać
(nie nalezy się zrażać pierwszymi minutami, gdzie panowie próbują osiągnąć konsensus co do definicji "affair" 
Ja tam uważam, że o talencie aktorskim świadczą dwie rzeczy w praktyce: umiejętność zagrania w romansie (i fantastyce ogólnie) oraz szacunek do materiału (a w efekcie twórców i odbiorców), jaki się współtworzy.
Na razie obaj wypadają bardzo dobrze.
Mnie do siebie przekonali i zrobią cuda z resztą kluczowych scen w Heated Rivalry.
Do tego jeszcze Lestat w trasie 

ale koleś w ogóle dobry jest.
i tego drugiego co wstawiło HBO też

Ja to widzę tak, że Shane jest uległy. Tylko w sypialni, ale jednak.
Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć jak chłopaki to zagrają. Nie wiem, czy kojarzycie Sophie Nelisse z Yellowjackets, ale odcinek jest zatytułowany imieniem jej bohaterki.
I love Heated Rivalry, ... It’s the worst hockey show ever made, but the most incredible gay hockey show ever made.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości