A najbardziej nie lubię tych, które są po szczęśliwym zakończeniu 
duzzza22 napisał(a):Osobiście wolę cykle z parą bohaterów na jeden tom. Nie lubię rozciągania na kilka tomów. Zawsze mam obawę, że to tworzenie na siłę problemów.A najbardziej nie lubię tych, które są po szczęśliwym zakończeniu
cedar napisał(a):Nie wiem czemu ludzie tak nienawidzą tej Ginny - co ona im złego zrobiła? Ja Umbitch nienawidzę, chyba nawet bardziej niż Voldemorta, a nie Ginny.
no i filmowa Ginny jest sztywnym palem Azji
•Sol• napisał(a):a co do tematu - generalnie to wolę tom/para ale... Są wyjątkiIn Death, Kate Daniels, Plumka
z tym że to nigdy czysty romans. Może to tu tkwi tajemnica
duzzza22 napisał(a):Osobiście wolę cykle z parą bohaterów na jeden tom. Nie lubię rozciągania na kilka tomów. Zawsze mam obawę, że to tworzenie na siłę problemów.A najbardziej nie lubię tych, które są po szczęśliwym zakończeniu
giovanna napisał(a):No, bo pewne dużo młodsza jesteś.
jakim?Księżycowa Kawa napisał(a):Na ogół tak poza pewnym wyjątkiem jak na razie

•Sol• napisał(a):cedar napisał(a):Nie wiem czemu ludzie tak nienawidzą tej Ginny - co ona im złego zrobiła? Ja Umbitch nienawidzę, chyba nawet bardziej niż Voldemorta, a nie Ginny.
Umbridge to inna kategoria
bo Ginny się pchała, kij że jako dzieciakno i filmowa Ginny jest sztywnym palem Azji
Nie wiem, kto ją wybrał do tej roli
Najgorszy wybór z całej obsady
) to wolę pojedyncze książki 

o rety! Tyś mi siostrą!Jutrzenka napisał(a):To ja dołączę się do grona osób nieprzepadających za Ginny Choć w książce nie miałam do niej większych zastrzeżeń, to jej postać skutecznie zepsuła mi aktorka, którą ją grała Nie wiem, kto ją wybrał do tej roli Najgorszy wybór z całej obsady
No i byłam bardzo rozczarowana, że ukochaną Harrego została Ginny, a nie Hermiona
)•Sol• napisał(a):o rety! Tyś mi siostrą!Jutrzenka napisał(a):To ja dołączę się do grona osób nieprzepadających za Ginny Choć w książce nie miałam do niej większych zastrzeżeń, to jej postać skutecznie zepsuła mi aktorka, którą ją grała Nie wiem, kto ją wybrał do tej roli Najgorszy wybór z całej obsady
No i byłam bardzo rozczarowana, że ukochaną Harrego została Ginny, a nie Hermiona
Wiesz jak bardzo jesteśmy w mniejszości?
Ale skoro więcej niż jedna osoba ma do niej jakieś zastrzeżenia
•Sol• napisał(a):jeśli chodzi o NA to przedstawianie jednej historii w dwóch książkach bo raz opowiada ona raz on... Dla mnie to naciągarstworaz można, raz fajnie ale przy powtórce schematu jest to nudne.
, ale autorka chyba nic takiego nie napisze
Mogłaby wziąć przykład z Anny Todd, która oddzielnie opisała losy Landona A tak na marginesie. Rozróżniacie cykl i serię? Kiedyś wydawało mi się, że chodzi o to samo, ale później przeczytałam, że rozróżnia się te dwa pojęciaJak Wy się na to zapatrujecie
?
Jutrzenka napisał(a):Rozróżniacie cykl i serię? Kiedyś wydawało mi się, że chodzi o to samo, ale później przeczytałam, że rozróżnia się te dwa pojęciaJak Wy się na to zapatrujecie
?
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości