wiedzmaSol napisał(a):Madd, u Roarke'a to trochę inaczej się rozpatruje. Nie to że on ją uderzy za coś, oni jak się na siebie wściekną to wtedy się biją, tak jak dwóch facetów. Walczą po prostu.
Fantastyka jest fajna, tylko trzeba odpowiednio zacząć
wiedzmaSol napisał(a):nie wątpię
czy jeśli znajdę tą drugą Ilonkę gdzieś w księgarni w normalnej cenie to mam Ci brać? W empiku jej nie ma, a na allegro jak pisałam.
maddalena napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):Madd, u Roarke'a to trochę inaczej się rozpatruje. Nie to że on ją uderzy za coś, oni jak się na siebie wściekną to wtedy się biją, tak jak dwóch facetów. Walczą po prostu.
Ulżylo mi... naprawdę, miałam stracha co do Roarke'a
Co do fantastyki, to tak właśnie słyszałam... odpowiednio zacząć, tylko jak skoro jak miałam ochotę to nie mogłam a teraz coś mnie odrzuca
wiedzmaSol napisał(a):Madd, przede wszystkim od tego że musisz mieć na nią natchnienie, jak na wszystko
jak będziesz miała to się zastanów o czym byś chętnie przeczytała, czy to o wampirach, smokach czy wilkołakach, czy może też coś mocniejszego w postaci mieszanki powyższych i wtedy Ci jakiś tytuł podsuniemy
ewa.p napisał(a):nie,w torebce tez mi remanentu nie robi,zreszta w torebce(torbie raczej) często noszę książki,wmawiając mu że to biblioteczne okazy
Księżycowa Kawa napisał(a):maddalena napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):Madd, u Roarke'a to trochę inaczej się rozpatruje. Nie to że on ją uderzy za coś, oni jak się na siebie wściekną to wtedy się biją, tak jak dwóch facetów. Walczą po prostu.
może, może... kto wie. Dzięki za propozycję.
oczywiście ma, HEA?
Ulżylo mi... naprawdę, miałam stracha co do Roarke'a
Co do fantastyki, to tak właśnie słyszałam... odpowiednio zacząć, tylko jak skoro jak miałam ochotę to nie mogłam a teraz coś mnie odrzuca
Może od serii In Death, bo to niby fantastyka - rzecz dzieje się w przyszłości, ale z drugiej strony nie ma tego tak dużo i niespecjalnie rzuca się w oczy...
faris napisał(a):Sol, ja tak jeszcze... a któż to ten Ian, o którym wspominałaś kilka stron wcześniej...
faris napisał(a):Sol, ja tak jeszcze... a któż to ten Ian, o którym wspominałaś kilka stron wcześniej...
Roarke, Cross, Curran, Sam... Jeszcze kilku by się pewnie znalazło...
Desdemona napisał(a):...ach ten Curran...tylko o nim słyszę...ale już mam ochotę gotować i prać mu do końca świata....to musi być super ciacho!!!!
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości