Willa napisał(a):Włączając się do dyskusji, ja się nie zgodzę. Myślę, że nie wolno wszystkich książek z tego wydawnictwa uznawać za gnioty. Jedna z moich ulubionych autorek tam wydaje i to jest naprawdę dobra lektura dla mnie. Mówię o Agnieszce Lingas-Łoniewskiej. Wiem, że na tym forum nie każdy ją lubi, ale ja ją uwielbiam. Wydawnictwo wydało kilka ciekawych tytułów (np. Ostatnia spowiedź Niny Richter) i nie powinno się go skreślać, tylko dlatego, że jakaś książka okazała się kompletnym dnem.
•Sol• napisał(a):Willo, co nie znaczy że chwaląc Lingas-Łoniewską nie zachęcisz jakiejś osoby do poznania albo powrotu i się nie zachwyci. A potem trafisz na jakąś jej książkę którą bardzo skrytykujesz a kto inny na forum pochwali i będzie się porównywało wszystko z twórczości i dojdzie się do wniosku że pani Agnieszka pisze nierówno ale sporo osób coś w niej dla siebie może znaleźć
Cissie napisał(a):Tak myślałam, że temat Michalak był poruszany, ale nie mogłam się powstrzymać od komentarza
Niemniej mam niemałą satysfakcję widząc, że opinia o niej jest jednogłośna
Janka napisał(a):Nie, wcale nie jest jednogłośna. Mamy na forum Dziewczyny, które lubią książki pani Michalak i dobrze im się je czyta.
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości