Aniołku dwa razy ,mówię też tak mam jak kupię nową książkę i muszę poprzytulać, a drugie jeszcze 5 minut i idę spać(taaak , kto kogo buja? ale najlepsze że ja sobie wierzę prawie za każdym razem
)
Chciałam o czymś innym napisać, bo dziouchy chcę wam podziękować za przypomnienie, jakie? To jest forum romansoholiczek czyli uzależnionych od romansów , zaczęłam pisać listę przeczytanych książek, co miesiąc i zapisałam się na lubimyczytać.pl i zauważyłam jedną prawidłowość, że nowego, "czystego" romansu nie czytałam ponad rok
(jak czytałam to tylko powtórki). Ja która kocham romanse, po części dlatego, że miałam dość gadek, że powinnam sobie prawdziwego faceta, znaleźć,a nie czytać o wymyślonych, co ciekawe jak czytałam ,kryminały itp. tych tekstów nie słyszałam
i przeglądając "właśnie czytam", czy foldery różnych autorek jak np. SEP którą bardzo lubię i parę jej książek nie przeczytanych nie ruszałam od półtora roku. Zapomniałam ,jak cudownie jest czytać dobry romans, wejść w uczucia innych z boku popatrzeć na innych, jak się zakochują , jak rodzi się miłość ,bo przecież po to sięgamy po romans(przynajmniej ja) i właśnie za to wam dziewczyny DZIĘKUJĘ
za przypomnienie jak cudownie jest czytać romanse