duzzza22 napisał(a):Bo mam zagadkę przez pewną męską płeć...
Czyta książkę, której nie powinny czytać kobiety, o stosunkach męsko-damskich, ma około 450 stron, nie jest polskiego autora, i autor to bohater, który spisuje swoje przemyślenia na temat kobiet... No i jest podobno mocna
Zastanawiam się więc co to może być Pomyślałam właśnie o tych "Kobietach"
duzzza22 napisał(a):I jest zakazane A przecież to jeszcze bardziej pobudza chęć przeczytania tego
A zapewne warto dla samego rozeznania jak to nas kobiety 'obsmarowano'
Zatem jak któraś czytała Bukowskiego "Kobiety" to jestem ciekawa czy to się może zgadzać z tym co udało mi się wyciągnąć od kolegi. Nic więcej nie wyciągnęłam, milczy jak zaklęty
joakar4 napisał(a):Czytałyście Cecylię Ahern? Ostatnio na stronie matrasu widziałam dużo jej książek - mają bardzo ładne okładki i ceny
Lilia napisał(a):Miałam jedną jej książkę w domu, z tej serii. Próbowałam, ale mi nie podeszła. Po kilkunastu stronach rzuciłam i sprzedałam na Allegro. Dość szybko poszła, więc chyba ma wielbicieli
Kasiag napisał(a):Nie powiem ci nic na temat treści, niestety. Mam w domu pierwsze trzy części, ale zabrać się jakoś nie mogę. Sama nie wiem dlaczego, bo jak kupowałam, to byłam bardzo zaciekawiona Jak przeglądam, to wydaje się interesujące, dużo się chyba dzieje, w tym również z tego co widzę dużo seksu
Desdemona napisał(a):moje drogie czy któraś z Was poczytywała może to....
...buszowałam ostatnio po antykwariacie i wyszperałam kilka dla mnie nie znanych książeczek....więc najpierw wole spytać czy warto...
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości