Regulamin działu Rozmowy o naszych aktualnych lekturach i książkowych inspiracjach. Szerzej o gatunkach: dział ROMANS+ oraz dział 18+ Konkretniej o naszych listach czytelniczych: dział STATYSTYKI Lektury wg pór roku i świąt: dział SEZON NA KSIĄŻKĘ
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki) Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.
Nie, zresztą zakupione e-booki na Amazonie czy w polskich księgarniach są zabezpieczone moimi danymi (watermark lub nawet dedykacja imienna, jak w ebookpoint.pl). Wolę, by nie szwendały się w internecie. Nie chcę mieć problemów. Poza tym to nielegalne. musiałam napisać pro forma
“Man. God. Roarke. An interesting and flattering lineup.” “Safe men are for marrying. Dangerous men are for pleasure.”
Jeśli chodzi o Amazon jestem kompletnie zielona , ale przymierzam się do kupna Kindle PW3 i mam pytanie (pewnie dziecinne). Żeby móc korzystać z promocji na Amazonie muszę kupić czytnik bezpośrednio z Amazonu, czy mogę od polskiego dostawcy?
Mnie tam II wystarcza, zresztą czasami korzystam z I siostry i nie widzę różnicy. Czasami mnie kusi żeby porobić sobie kolekcje na kindlu, ale na szczęście szybko mi przechodzi.
Ostatnio edytowano 12 października 2015, o 14:43 przez joakar4, łącznie edytowano 1 raz
Fajne , ale kocham kundelka miłością wielką i ani myślę o innych czytnikach
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki) Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.
Mam pytanko, mam kindle pw 2. Ostatnio zauwazylam, ze wolniej przerzucaja mi sie strony a jesli chodzi o grzebanie w menu to ma zdecydowanie wieksze opoznienia. Na kindelku mam ponad 100 ksiazek. Czy to przez ilosc?
Ja mam 2 tys i nie mam problemu, może aktualizacji potrzebuje. Spróbuj zresetować, wydaje mi się,że to może pomóc.