Anullaa napisał(a):super że temat czytników został zainicjowany, bo też od jakiegoś czasu przymierzam się do kupienia sobie Kindelka. Ile mogę staram się czytać papierowo, ale sporo przesiaduję też przed ekranem no i odbija mi się to na oczkach. Wieczorkiem są wykończone, a taki czytnik byłby jakimś rozwiązaniem... tak myślę. Jak z waszymi oczkami?
ewajoanna23 napisał(a):O matko kochana, nie strasz mnie kobieto, bo moje zszargane nerwy tego nie wytrzymają
a tak nawiasem mówiąc, kindelki kupione na allegro, mozna rejestrować
ewajoanna23 napisał(a):Anullaa napisał(a):super że temat czytników został zainicjowany, bo też od jakiegoś czasu przymierzam się do kupienia sobie Kindelka. Ile mogę staram się czytać papierowo, ale sporo przesiaduję też przed ekranem no i odbija mi się to na oczkach. Wieczorkiem są wykończone, a taki czytnik byłby jakimś rozwiązaniem... tak myślę. Jak z waszymi oczkami?
Moje oczka ledwo ciągną, ale cóż jak kiedyś czytało się przy latarce pod kołdrą to teraz pokutują
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości