fanka76 napisał(a):Dziewczyny a w pdf nie można na Kindle czytać?
I to ptrzerabianie ciężkie? Na inny format ?
A a ten program sens to Kindle to przerabia ?
fanka76 napisał(a): Boję się żeby niewydac kasy na darmo jako zabawki. No oboje się tego przerabiania plikow
Lilia napisał(a):Przecież nie zawsze musisz podłączać Kindle do komputera (ja to robię tylko, gdy ładuję baterię). Chcę przeczytać książkę teraz, a nie czekać, aż trzeba będzie ładować. Klikam, wysyłam i jest. Duża oszczędność czasu. Nie trzeba najpierw wgrywać plik na maila, by wysłać do Amazonu.
Można zaznaczyć opcję, czy chce się, by zarchiwizowano plik na serwerze Amazonu do kilkukrotnego czytania, czy tylko przesłać na Kindle do jednorazowego czytania.
Agrest napisał(a):Obawiałabym się ewentualnego załatwiania gwarancji, ale nie jestem w stanie nic konkretnego powiedzieć, bo nie zagłębiałam się w temat.
fanka76 napisał(a): jak z lądowania em bedzie tam wtyczka na polske?a insteukcja w polskich tzn na Polskę sa po polsku?
tydea napisał(a):Kobiety KATASTROFA mie moge z Calibre przeslac ksiazek na kindle .
Nie wiem co sie stalo bo zawsze szly bez problem.Zawsze przesylalam przeslij emailem do ...I tu mój adres kindle.
Próbowalam tez moja poczta z wp tzn dolanczalam plik z mojego dysku z kompa I szlo .A TRAZ nie ida ani z kindle ani z poczty ,wiem moge kablem ale wole emailem POMOCY nie mam pojecia co sie stalo,moze Putin wyláczyl juz satellite czy co u groma
mailem są duże opóźnienia, ale program send to kindle działa ok
potwierdzam są bardzo duże opóźnienia,a pdf-y nie dochodzą wcale , Send to Kindle działa błyskawicznie
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość