Agaton napisał(a):To jak się nie spisał, mógł sobie chociaż ten las podarować Jaki ma sens ziemia i trawa na tyłku, jeśli nic ciekawego z tego nie wynika
kasiek napisał(a):Agaton napisał(a):To jak się nie spisał, mógł sobie chociaż ten las podarować Jaki ma sens ziemia i trawa na tyłku, jeśli nic ciekawego z tego nie wynika
jemu było bbardzo przyjemnie, on się że tak powiem zaspokoił, ona niestety nie.....
Heidi napisał(a):Zgadzam się, myślę że gdyby ją zadowolił to nawet jeszcze bardziej ekstremalne warunki by jej nie przeszkadzały
nic dziwnego, wszak ich wtedy nie noszonoHeidi napisał(a):Od wczoraj tak zastanawiam się nad Ranulf Fitz Hugh (Za głosem serca) Pod względem urody na pewno nie odpowiadałby mi Długie blond włoski i o twarzy dziewczyny ALe było w nim coś takiego zwierzęcego co może się podobać kobiecie,wydaje mi się że to na prawdę ciekawa postać. I kiedy przychodził do niej i mówił że Jest młody i jurny i że ma chuć Nie znam tego słowa ale podobał mi się, szczególnie jego dość osobliwe poczucie humoru kiedy wziął ją w lesie a ona z oburzenia zapomniała o majtkach
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość