tak, onże bohater jestaralk napisał(a):Oj, to raczej napisałam z mrugnięciem, bo już gdzieś tam pisałam, że na świecie jedynie mój Ślubny ze mną daje radę wytrzymać, nawet romansowy by mi nie sprostał
Każdego z tych czterech mogę choćby od zaraz poślubić A Royce i mało nie dał się zabić, to jeszcze żałował i było mu przykro, i na kolanach wymadlał szczęśliwe narodziny dziecka, i królestwo rzucił do stóp i nie zabił kiedy przez głupotę Takiego Konia stracił
joakar4 napisał(a):Ach, to sorki. Więc, jest on takim głównym aniołem. Zwierzchnikiem aniołów na terytorium Seattle i okolic (ale nie archaniołem). A mimo to jego najlepszym przyjacielem jest główny diabeł. Carter jest cuuudowny Nie jest to niestety główny męski bohater tej serii, ale pojawia się w każdym tomie. Zawsze pomaga Georginie (jest ona sukubem, czyli czerpie moc z seksu - z deprawacji porządnych mężczyzn), zawsze ją ratuję i wspiera i jest jej przyjacielem. Ohh, co tutaj jeszcze dodać. Aha, jest on bardzo seksowny, ale nie w taki wymuskany sposób, raczej niechlujny (ale nie jak Pattinson ). Jest taki rozwichrzony, rzadko nosi ubrania do siebie pasujące, ale kapelusz, który dostał od Georgie ma zawsze na sobie. Myślę, że byliby idealną parą, tylko autorka tego nie rozumie.
Jakby tego było mało Carter jest bardzo inteligentny, potrafi się zabawić nawet z diablikami i wampirami. Ja go uwielbiam.
Czy takie uzasadnienie wystarczy?
kasiek napisał(a):nie tylko, po ślubie by się pewnie szybko znudził i nowe rzesze kękarciąt płodzić zaczął....
Arvene napisał(a):Muszę przeczytać to "W objęciach diabła" skoro tak Wam się podoba bohater
Hmm.... Ja chyba chciałabym poślubić takiego pana Darcy'ego, ale tylko gdyby był podobny do Matthew MacFayden'a I jeszcze Anthony'ego Bridgertona z książek Julii Quinn, bo jest bardzo zabawny i jednocześnie oddany rodzinie. Czytając "Księcia i mnie" śmiałam się jak nigdy, kiedy tylko pojawiał się w zasięgu wzroku (czytania, pisania?). Taki kochany dżentelmen!
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości