Regulamin działu Rozmowy o naszych aktualnych lekturach i książkowych inspiracjach. Szerzej o gatunkach: dział ROMANS+ oraz dział 18+ Konkretniej o naszych listach czytelniczych: dział STATYSTYKI Lektury wg pór roku i świąt: dział SEZON NA KSIĄŻKĘ
Jak już pisałam, nie trafiło mi się nic takiego w przeczytanych książkach, a przynajmniej na pewno nie w ilościach, które bym zapamiętała, choć to faktycznie drażniące.
ja akurat czytałam romans sprzed lat i tam takie wypowiedzi widniały co prawda nie wszystkie ale na tyle dużo żeby mi to popsuło apetyt na tę książkę...Doczytałam w końcu,ze zgrzytaniem zębodołami
ale nieee, nie pamiętam czy tam było tylko pasuje do profilu stosunków między bohaterami i takich tam ... jasne że patronizing ale kurcze nie było tak?
<span style="font-style: italic">Never had she been given such a perfect opportunity to study him so closely and she drank in his beauty, noting how the high slash of his cheekbones cast perfect shadows on the golden skin.</span>
Jakże cudownie zarysowane jego kości policzkowe rzucały doskonałe cienie na złocistą skórę... Upajała się tym widokiem, nie mając wcześniej możliwości przyglądania mu się z taką dokładnością
a jeszcze nie wiem wpatruję sie w toto głupim wzrokiem, ale chyba sobie zapiszę na karteluszku i położę z ołówkiem u wezgłowia. Może mnie we śnie natchnie....