Może nawet oddam Sun Anthony'ego...Niech ma,a co
wiedzmaSol napisał(a):ale.... sześcio?? Że jak? Ale ona jedna i pięciu ruchaczy?
Oplułam wszystko,co było w pobliżu
Lilia napisał(a):czekam na recenzję, bo mam w planach od jakiegoś czasu, ale zabrać się nie mogę. znajome twierdzą, że MUST READ
Papaveryna napisał(a):Szukałam czegoś zabawnego,bo mi takie teraz potrzebne.No a ten gościu (bo historię poznajemy z jego perspektywy) byłby może i zabawny,bo jakiś tam potencjał ma,ale przy tym cierpi na zanik czucia w wacku i musi go wszędzie wsadzać.
Papaveryna napisał(a):Szukałam czegoś zabawnego,bo mi takie teraz potrzebne.No a ten gościu (bo historię poznajemy z jego perspektywy) byłby może i zabawny,bo jakiś tam potencjał ma,ale przy tym cierpi na zanik czucia w wacku i musi go wszędzie wsadzać.
Viperina napisał(a):Papaveryna napisał(a):Szukałam czegoś zabawnego,bo mi takie teraz potrzebne.No a ten gościu (bo historię poznajemy z jego perspektywy) byłby może i zabawny,bo jakiś tam potencjał ma,ale przy tym cierpi na zanik czucia w wacku i musi go wszędzie wsadzać.
Niech sobie do ula wsadzi. Apiterapia taka.
szuwarek napisał(a):taaaaki słodki to Vald był potem
kajał się?
Papaveryna napisał(a):A ja chyba mam nowego kandydata Choć miłości między nami początkowo nie było.
Może nawet oddam Sun Anthony'ego...Niech ma,a co
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości