W kindlu też można zmieniać orientację ekranu.
Potem to dojrzałam
Ale pewnie przez klawiaturę to nie jest wyjście na dłuższą metę... Zresztą nie wiem, czy i w Oyo byłoby wygodne - ale to akurat w miarę łatwo sprawdzić w jakimś większym empiku
W kindlu też można zmieniać orientację ekranu.
gabith napisał(a):Wczoraj przeczytałam, że kolorowy ekran e-ink to już fakt i że jesienią Amazon wypuści czytnik z kolorowym ekranem...
Agrest napisał(a):Na pewno będzie droższy... Ale może przy okazji jeszcze spadnie cena zwykłego
Agrest napisał(a):Jeśli macie rodzinę albo znajomych we Francji, można spróbować załapać się na promocję:
http://workflowepub.com/2698/samsung-e6 ... france.php
Samsung wyprzedaje swoje czytniki, bo zaprzestaje ich produkcji. Nie wygląda na cud techniki, ale za te pieniądze, hm
gabith napisał(a):Agaton: kolorowy e-ink zwykłemu czytaczowi książek do szczęścia nie potrzebny, ale umożliwia np. czytanie ulubionego czasopisma... Teraz, cz-b czasopismo to żadna frajda.
A siostrze powiedz, że jak się czyta na ekranie telefonu to się wzrok męczy, a na czytniku nie.
gabith napisał(a):Jak Agrest słusznie zauważa, żeby działało WiFi trzeba być ze swoim sprzętem we właściwym miejscu... A 3G działa wszędzie. W przypadku Amazona nie ma żadnych problemów, ten ich "whispernet" ("szeptosieć" - tak to sobie nazwali) działa w Polsce bez zarzutu. Przesłanie kupionej w Amazonie książki nie trwa dłużej niż obiecywana przez producenta minuta. Czasem, jeśli jest się w miejscu, gdzie sygnał jest słabszy trzeba chwilkę poczekać na otworzenie właściwej strony, ale to rzadko. A właśnie, Agrest - uważaj jak będziesz przeglądać książki w amazonowej księgarni poprzez kindle. Na stronie danej książki od razu domyślnie podświetlony jest przycisk BUY (żeby niby łatwo było kupować - "one clik buy") i łatwo można się wrobić w zakup książki, jeśli kliknie się drugi raz bo strona się jeszcze nie otworzyła. Lepiej poczekać.
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości