https://lubimyczytac.pl/ksiazka/5114194/sinful
https://lubimyczytac.pl/ksiazka/5172463/lustful
kejti napisał(a):mam przestój, trochę mi się w życiu chaos zrobił (w złą stronę) i nie mogę się skupić jak czytam, nigdy tak nie miałam, wręcz przeciwnie, książki pozwalały mi się oderwać od problemówjedynie co to haft diamentowy w ruchu i treningi z psem
cedar napisał(a):kejti napisał(a):mam przestój, trochę mi się w życiu chaos zrobił (w złą stronę) i nie mogę się skupić jak czytam, nigdy tak nie miałam, wręcz przeciwnie, książki pozwalały mi się oderwać od problemówjedynie co to haft diamentowy w ruchu i treningi z psem
Kejti, tak bywa. Nie zmuszaj się. Mam nadzieję, że chaos się uspokoi i będzie u ciebie wszystko dobrze.
![]()
Ja porzuciłam "Not in love" w połowie, bo się męczyłam z tą historią. Chyba przestanę kupować książki Hazelwood w ciemno i będę tylko pożyczać, bo to druga z rzędu , która mnie nie cieszyła.
Księżycowa Kawa napisał(a):Jestem za.
„Lato, kiedy mnie odnalazłeś” - bohaterką jest Kate, żona Caleba, która w poprzedniej części niejako robiła za czarny charakter, czyli jest ciekawie. Trudna tematyka, ale uważam, że O’Roark dobrze sobie z tym poradziła.
Ameryka, trudne lata po wojnie secesyjnej. Dziki Zachód staje się wyzwaniem dla rozbitków życiowych, awanturników oraz zwykłych ludzi, którzy wyruszają na szlak, by znaleźć sobie szczęśliwe miejsce do życia. Wielu z nich zginie, szczególnie gdy zetkną się z broniącymi swej ziemi Indianami. Na tym tle rozgrywa się wspaniała opowieść o nienawiści, zemście i miłości, której bohaterką jest młoda i wrażliwa Courtney Harte. Czy uda się jej na niebezpiecznych rubieżach Terytorium Indian odnaleźć swojego ojca? Jak skończy się ta historia, zwłaszcza że pomaga jej tajemniczy Chandos, na pierwszy rzut oka rewolwerowiec, ale też człowiek intrygujący i diablo przystojny...
kejti napisał(a):powoli dłubie, chociaż totalnie nie moje klimaty![]()
Dzikie serce Johanna LindseyAmeryka, trudne lata po wojnie secesyjnej. Dziki Zachód staje się wyzwaniem dla rozbitków życiowych, awanturników oraz zwykłych ludzi, którzy wyruszają na szlak, by znaleźć sobie szczęśliwe miejsce do życia. Wielu z nich zginie, szczególnie gdy zetkną się z broniącymi swej ziemi Indianami. Na tym tle rozgrywa się wspaniała opowieść o nienawiści, zemście i miłości, której bohaterką jest młoda i wrażliwa Courtney Harte. Czy uda się jej na niebezpiecznych rubieżach Terytorium Indian odnaleźć swojego ojca? Jak skończy się ta historia, zwłaszcza że pomaga jej tajemniczy Chandos, na pierwszy rzut oka rewolwerowiec, ale też człowiek intrygujący i diablo przystojny...
Fil ma 30 lat. Jest bezrobotnym graczem, który utrzymuje się z?doraźnych zleceń i?z?trudem wiąże koniec z?końcem. Na domiar złego opuszcza go żona, a?z?jego mózgiem dzieje się coś dziwnego: wygląda na to, że?uruchomił się w?nim interfejs gry pozwalający widzieć świat oczami gracza RPG.
Gdy Fil odkrywa swoje statystyki, okazuje się, że praktycznie wszystkie?są?grubo poniżej średniej. Oprócz jednej?- związanej z?graniem w?gry.
Na szczęście statystyki w?realu można poprawiać tak samo jak w?wirtualu. Czy zatem umiejętności gracza w?końcu przydadzą się Filowi w?prawdziwym życiu? Czy dzięki nim zdoła odzyskać żonę? Ruszy się z?kanapy? Poprawi kondycję fizyczną? A?może w?końcu odniesie jakiś osobisty sukces? No i?czy dowie się, kto zainstalował tajemnicze oprogramowanie w?jego głowie?
pannazlosnica napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):Jestem za.
„Lato, kiedy mnie odnalazłeś” - bohaterką jest Kate, żona Caleba, która w poprzedniej części niejako robiła za czarny charakter, czyli jest ciekawie. Trudna tematyka, ale uważam, że O’Roark dobrze sobie z tym poradziła.
Tak, mnie jej postać urzekła. Jasne, bywała irytująca, ale jaka prawdziwa.
Wiktor szuka filmu na YouTube. Ta pozornie niewinna czynność, którą każdy z nas wykonywał setki razy, dla bohatera staje się początkiem makabrycznej przygody. Czy nagranie naprawdę się zmienia? Dlaczego film jest niedostępny po 22:16? Wiktor musi odwiedzić rodzinne strony, by zmierzyć się z samym sobą, udzielić wsparcia siostrze i posłuchać nieżyjącego już przyjaciela z dzieciństwa.
Klasyczny horror w wykonaniu Krzysztofa A. Zajasa to mistrzostwo gatunku. Nie czytaj po zmierzchu!
Nocny Anioł napisał(a):kejti napisał(a):powoli dłubie, chociaż totalnie nie moje klimaty![]()
Dzikie serce Johanna LindseyAmeryka, trudne lata po wojnie secesyjnej. Dziki Zachód staje się wyzwaniem dla rozbitków życiowych, awanturników oraz zwykłych ludzi, którzy wyruszają na szlak, by znaleźć sobie szczęśliwe miejsce do życia. Wielu z nich zginie, szczególnie gdy zetkną się z broniącymi swej ziemi Indianami. Na tym tle rozgrywa się wspaniała opowieść o nienawiści, zemście i miłości, której bohaterką jest młoda i wrażliwa Courtney Harte. Czy uda się jej na niebezpiecznych rubieżach Terytorium Indian odnaleźć swojego ojca? Jak skończy się ta historia, zwłaszcza że pomaga jej tajemniczy Chandos, na pierwszy rzut oka rewolwerowiec, ale też człowiek intrygujący i diablo przystojny...
Dawno czytałam, ale fajne to było.
pannazlosnica napisał(a)::czyta2:
Ona pragnie trzech rzeczy. On… nie jest żadną z nich.
Córka starzejącej się gwiazdy rocka zaczyna pracę u najbardziej pożądanego muzyka na świecie.
Jest zszokowana, gdy między nimi zaczyna iskrzyć uczucie – zwłaszcza że poprzysięgła sobie nigdy, przenigdy nie umawiać się z celebrytą.
To nie był dobry dzień dla Clemmie Monroe: rozstała się z chłopakiem, który ją zdradzał, została zwolniona z wymarzonej pracy i znalazła się o krok od utraty mieszkania.
Gdy więc siostry upijają ją i sugerują odnowienie dziecięcego rytuału, który nazywały zaklęciem na rozstanie, nie ma właściwie nic do stracenia. A jednak… właśnie przypadkowo zrujnowała pogrzeb, po raz pierwszy spędziła noc z nieznajomym i jest zmuszona do podjęcia nowej pracy, która zdecydowanie jej nie odpowiada – spędzi sześć tygodni sam na sam z przystojnym i absolutnie niedostępnym gwiazdorem rocka, Theo Eliottem.
On jest najpopularniejszym człowiekiem na ziemi. Jej życie to katastrofa.
Czy spędzą razem magiczne lato?
A może Clemmie jest skazana na powtarzanie błędów z przeszłości?
Kto wie, czy przyszłość nie przyniesie nieoczekiwanie spełnienia wszystkich jej marzeń
Kawka napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):kejti napisał(a):powoli dłubie, chociaż totalnie nie moje klimaty![]()
Dawno czytałam, ale fajne to było.
Potwierdzam. Dla mniej jedna z lepszych książek Lindsey.
Ultranowoczesna gra mobilna już za dwa dni w twoim smartfonie! Bądź najlepszy i uratuj Ziemię! Tylko ty możesz zatrzymać inwazję potworów! Nie zwlekaj – już teraz zainstaluj wersję przedpremierową!
Świat Przeistoczonych zawrócił ludziom w głowach. Niezwykła grafika, która mogła śmigać nawet na najprostszych telefonach. Intuicyjny interfejs ułatwiający grę smartfonowym laikom. Intensywna kampania reklamowa obecna w każdym telewizorze, smartfonie i tablecie.
Kilka dni przed premierą produkcja miała już rzeszę fanów pragnących tylko jednego – Godziny X. Właśnie tak tajemniczy deweloperzy nazwali moment premiery gry.
Lecz czy ktokolwiek zdaje sobie sprawę, do czego doprowadzi Godzina X? Czy ludzie są gotowi zapłacić cenę, której żąda od nich Świat Przeistoczonych?
Mark Dervine to zwykły student. Życie go nie rozpieszcza. Kilka lat temu zginęli jego rodzice, a on musiał zaopiekować się młodszą siostrą. Od trudnej codzienności ucieka w świat gier sieciowych, dlatego też z niecierpliwością czeka na pełne wydanie głośnego Świata Przeistoczonych.
Mark też nie podejrzewał, jaki los zgotuje mu gra. Teraz myśli już tylko o jednym: uporać się z wersją przedpremierową – i to jak najszybciej!
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości