duzzza22 napisał(a):•Sol• napisał(a):Duz, to solidnie wytarcie na końcach najczęściej się tak nie rzuca mocno w oczy
Nakładam bazę i top coat to trzymają się nieźle. O dziwo ten lakier kryje dobrze i nakładam jedną warstwę
duzzza22 napisał(a):Daj znać jak będą się sprawować te kosmetyki Mixy
Czarne mydło kupię sobie z Avonu, bo mnie ciekawi co to.
Kolory szminek i lakierów boskie Te szminki mnie bardzo ciekawią Jak będą Ci się utrzymywać na ustach Szczególnie ta od Mua
Janka napisał(a):Very, brawo, śliczne nowości.
Chyba masz teraz fazę fioletową?
właśnie mój też, a o obsesji na punkcie zieleni już nie raz pisałamPapaveryna napisał(a):Tez stwierdziłam, że sobie muszę ten Emerald City kupić. To mój kolor zdecydowanie
jaki to numerek?Papaveryna napisał(a):Płynna pomadka matowa z Golden Rosekolor 'trupkowy') też mi się podoba, a pozostałym mieszkańcom nie Bardzo chciałam ją przetestować, bo kompletnie nie mogłam sobie wyobrazić, jak ona będzie się prezentowała na moich osobistych ustach Kolor wygląda trochę tak, jak usta pani na avku Sol
Papaveryna napisał(a):Muszę rozejrzeć się w Rossmannie, bo nie miałam pojęcia o mydłach neutralizujących kuchenne zapachy z rąk i bardzo mnie one zainteresowały.
Papaveryna napisał(a):Janka napisał(a):Chyba masz teraz fazę fioletową?
Dzięki! Ostatnio strasznie mi się spodobały fioletowe usta. Ale jak widać, jeszcze się zejdzie, zanim trafię swój idealny fiolet.
•Sol• napisał(a):właśnie mój też, a o obsesji na punkcie zieleni już nie raz pisałamPapaveryna napisał(a):Tez stwierdziłam, że sobie muszę ten Emerald City kupić. To mój kolor zdecydowaniejaki to numerek?Papaveryna napisał(a):Płynna pomadka matowa z Golden Rosekolor 'trupkowy') też mi się podoba, a pozostałym mieszkańcom nie Bardzo chciałam ją przetestować, bo kompletnie nie mogłam sobie wyobrazić, jak ona będzie się prezentowała na moich osobistych ustach Kolor wygląda trochę tak, jak usta pani na avku Sol
marzą mi się właśnie trupkowe usta będę wyglądała już w ogóle jak klaun ale co tam. Czego się nie robi dla fanaberii
Papaveryna napisał(a):Miałam jakieś masełko z Nivea i oprócz ładniepachnienia nic nie robiło. Ale może na jakieś bardziej specjalistyczne powinnam zerknąć
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości