klarek napisał(a):Moja kosmetyczka twierdzi, że po jakimś czasie stosowania hybrydy tak się dzieje z paznokciami. Wtedy trzeba zrobić przerwę. Nawet dłuższą, a w jej trakcie stosować dobre, ale dobre odżywki. Powinno przejść. Zobaczymy, tfu, tfu jeszcze tak nie mam, ale pewnie wszystko przede mną
joakar, a nie możesz kupować shellac'a? Drogi jest, ale czasami można promocyjnie coś kupić
joakar4 napisał(a):klarek napisał(a):Moja kosmetyczka twierdzi, że po jakimś czasie stosowania hybrydy tak się dzieje z paznokciami. Wtedy trzeba zrobić przerwę. Nawet dłuższą, a w jej trakcie stosować dobre, ale dobre odżywki. Powinno przejść. Zobaczymy, tfu, tfu jeszcze tak nie mam, ale pewnie wszystko przede mną
joakar, a nie możesz kupować shellac'a? Drogi jest, ale czasami można promocyjnie coś kupić
Nie chcę. Musiałabym kupić bazę, top, z dwa/trzy lakiery. Na razie spasuję. Poza tym ja w sumie lubię pójść d kosmetyczki, posłuchać plotek i te paznokcie ładnie wyglądają. A sama to tak jednak nie potrafię sobie idealnie zrobić.
Właśnie się umówiłam na 14 lipca i na 4 sierpnia, więc na urlop będę miała zrobione paznokcie.
joakar4 napisał(a):Wydatek spory, sama bym musiała pójść na oczyszczanie, ale finansowo nie wyrobię. Wstrzymam się na razie. Chciałam się jeszcze umówić na przedłużanie rzęs 1:1, koleżanka mi to strasznie polecała. Niby ma taką super kosmetyczkę, która to robi za 130 zł, ale jak zadzwoniłam to pani mi się nie spodobała i poczułam się jakby robiła mi łaskę, że mnie przyjmie. Szkoda, że ta moja tego nie robi.
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość