duzzza22 napisał(a):Kupiłam sobie dziś kolejny lakier wibo, tym razem seria Extreme. Zobaczymy jak teraz ten będzie się trzymać. Nr 539
http://www.wibo.pl/pl/p-205-Lakier+NEW+Extreme+Nails
joakar4 napisał(a):Za pierwszym razem miałam 6 hybryd pod rząd, czyli ok. 4 mce. Przy ostatniej zmianie, lekko się rozdwajały na końcach. A jeszcze sama je zdjęłam i zniszczyłam płytkę. Zrobiłam im dwa miesiące wolnego i teraz zaczęłam od nowa, ale już nie będę tak przesadzać. Myślę, że 4 hybrydy to u mnie max i przerwa.
LiaMort napisał(a):śliczne Duzz..xD ja miałam na święta... czerwony na zmianę z zielonym.. ;P
duzzza22 napisał(a):Wszystko mi się zmywało, ale zostawały mi takie jakby kawałki foli, które były w nim. One strasznie wolno się zmywały, brakło mi cierpliwości więc pomagałam sobie paznokciami i je zdrapywałam
klarek napisał(a):Matuje każdy kolor? Patrzyłam na matowe lakiery, ale przyznam że nie byłam przekonana, dopiero teraz mi podeszły Wielkie dzięki, kupię przy najbliższej okazji. A hybryda jest po prostu bardzo wygodna
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości