przez KarolaBas » 17 kwietnia 2011, o 20:04
Dorotka, dziekuje za odpowiedź. Farbę zakupiłam,ale, babka podpowiedziała mi,że nie kryje siwizny(pewnie Was to dziewczyny nie dotyczy a mnie juz tak... niestety)więc odstapiłam i zakupiłam tez Loreala, tyle,ze jasny bursztyn. I tutaj, zaskoczenie absolutne, bo kolor piekny i kryjący rewelacyjnie. Jeżeli kogoś bedzie interesował jasny bursztyn, to z ręka na serduchu, gwarantuję kolorystyczną,że sie wyrażę pełność. A co dotyczy fryzjerek, to zgadzam sie z Tobą,że one wiedzą najlepiej, jak nalezy nas ściąć. Kilka lat temu byłam u pewnej Pani, którą wychwalała moja przyjaciółka i... a włosy miałam ni krótkie ni długie... wróciwszy do domu, wsadziłam łepetynę czym predzej po wodę. Natapirowała mnie, niczym babcie i zrobiła mi na głowie istne, sama nie wiem co... dopiero sama uporzadkowałam sobie ten nieład na głowie... do dzisiaj nie rozumiem, jak do tego jeszcze, popadała w samozachwyt nad moim wygladem, skoro ja wcale nie wygladałam?!Także, rozumiem, rozumiem i zazdroszczę(pozytywnie) Kawce,że spokojnie, na luzie moze zasiąść w fotelu i sie zrelaksować.Pozdrawiam serdecznie!