joakar4 napisał(a):Właśnie czytam na jakimś forum, że dv6 to niewypał, ale nie napisano dlaczego.
Do wypłaty mam jeszcze dwa tygodnie, więc mam czas się zastanowić.
joakar4 napisał(a):Dzięki za radę Wiesz co, nie wiem czy chcę konkretnie Pavillon, teraz mam Hp Compag 6710s i nie narzekam. Tzn siadła mi bateria (z własnej głupoty), musiałabym też wymienić wiatraczek i kupić windowsa, więc stwierdziłam, że już kupię nowy laptop. Muszę się jeszcze zastanowić, a jaką polecasz firmę? Moja siostra ma Acera, ale jakoś mi się nie podoba
Janka napisał(a):Joakar, ja się nadal nie znam, ale spośród tych 4, które są w twoich linkach, wybrałabym ten tańszy z dwóch droższych.
Oba droższe mają wszystkie parametry takie same, z jedyną różnicą, że najdroższy, w porównaniu do drugiego w kolejce, ma większą pamięć RAM. Tylko że niepotrzebnie, bo nie będziesz tego wykorzystywać. 4 GB wystarczą na to, co masz w planach, nie warto dopłacać, żeby było 6.
joakar4 napisał(a):Też nad nim myślałam, ale ma trochę brzydką obudowę.
joakar4 napisał(a):rozmawiałam z informatykiem w gminie i on poleca mi taki
http://www.mediamarkt.pl/notebook-sony- ... 21#opinion
joakar4 napisał(a):Duzz, nie mam pojęcia. Chyba oprogramowanie. Bo jak go włączę to pojawia się napis Vaio, potem ekran się zmienia na ciemny i znowu na jaśniejszy (zawsze już wtedy było widać pulpit) I koniec. zostaje takie ciemne tło, czasami widać kursor myszy, można nią poruszać i tyle. Dalej nie można przejść.
duzzza22 napisał(a):Janko, a zwykłym Windows Media Player?
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość