duzzza22 napisał(a):Janka napisał(a):Nie założę się, nie ma głupich.
Mam w tej chwili 76 sztuk, bo regularnie wywalam stare.
Przebiłam Cię zaledwie o jedną sztukę w lakierach mam dokładnie 77
Plus jeszcze 6 odżywek, top coatów Razem 83 buteleczki
No i podobnie na bieżąco wywalam staruszki. Inaczej chyba nie chcę wiedzieć ile bym ich miała
duzzza22 napisał(a):Może jakaś felerna partia się trafiła. Data ważności jest do 2017. Sprawdzałam, bo też pomyślałam, że może jakiegoś po terminie trafiłam, ale nie.
Wieczorem pomalowałam, a na drugi dzień popołudniu miałam już starte końce, wieczorem za to dwa mi odprysły. Malowane na raz. Na dwa razy to stuknęłam o coś i już odprysł
klarek napisał(a):Duzzz, nr 22
Cudne są te Miyo jak one trzymają się na paznokciach?
Janka napisał(a):Całe szczęście, że mnie przebiłaś, bo ja nie chcę mięć najwięcej. Chcę mieć średnio.
Gdybyś była taka miła i dokupiła na wszelki wypadek jeszcze kilka, to byłoby super, bo mi nadal przybywa.
Tylko z odżywkami jest trochę gorzej, bo mam jakieś 30 sztuk, to nawet nie marzę, że też mnie przebijesz.
Janka napisał(a):duzzza22 napisał(a):Może jakaś felerna partia się trafiła. Data ważności jest do 2017. Sprawdzałam, bo też pomyślałam, że może jakiegoś po terminie trafiłam, ale nie.
Wieczorem pomalowałam, a na drugi dzień popołudniu miałam już starte końce, wieczorem za to dwa mi odprysły. Malowane na raz. Na dwa razy to stuknęłam o coś i już odprysł
Czasem w perfumeriach towar trzymany jest na półkach bardzo mocno podświetlonych i jest wtedy nagrzany do przesady. Może dlatego sprawiał wrażenie starego. Też się tak kiedyś nacięłam, dlatego teraz bardzo uważam i kupuję tylko w takich perfumeriach, w których kosmetyki są przechowywane w szufladach na dole regałów. W drogeriach jest prościej, bo rotacja towaru następuje bardzo szybko i kosmetyki nie zdążą się nagrzać.
Jest też bardzo możliwe, że to był jakiś błąd przy malowaniu, np. źle odtłuszczone płytki paznokcia.
duzzza22 napisał(a):Dzięki kochana Rozejrzę się Do tej pory byłam wierna tym od Eveline i jednej z Avonu, ale mam ochotę na zmianę
Nie ma za co
klarek napisał(a):czy ona nadaje się pod lakier?
Nocny Anioł napisał(a):kupiłam sobie dwa lakiery i mi sie nie podobają
Zephire napisał(a):Ta nie, bo natłuszcza płytkę. Aaaaaaa, bo ja nie napisałam, jak się ją stosuje. No więc nakłada się jedną warstwę i zostawia, żeby sama wchłonęła w paznokieć. Wchłania się szybko, więc z czasem nie ma problemu. Pod lakier podobno nadaje się ta:
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19218
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości