kahahaha napisał(a):kejti to trzymam mocno kciuki, za mobilizację
Nocny Anioł napisał(a):zny trening orbiterek 9 kilometrów, step, piłka, deska, brzuszki. Wczoraj byłam na "zumbie", a dzisiaj mam uczucie ze mnie walec przejechał, a potem cofnął. Najgorsze jest to ze jak jestem na zajęciach to widzę jak te dziewczyny lecą z wagi, a jak patrze w lustro to ni cholery Chłop mówi że mi się wydaje, tylko teraz kto ma rację.
ewa.p napisał(a):Aniołku,wagę nie tak łatwo zrzucić...czasami tylko obwody robia sie delikatnie mniejsze,ale waga zwykle nadal sie trzyma
kahahaha napisał(a):Aniołku trzymam mocno kciuki za odkrycie przyczyny
Czasem za intensywne treningi albo za duża ilość też nam nie służy
Kawka super
niefajne połączenieNocny Anioł napisał(a):Tak niedoczynność i Hoshimoto,
Nocny Anioł napisał(a):Z ćwiczeń nie zrezygnuję, zatrzymuję wodę i źle się czuję. No i tak jak u Ewci robota w miejscu. Dietę trzymam i przynosi to efekty, wyniki mam coraz lepsze, lekarka mnie chwali i mówi ze wszystko robię dobrze. Coraz więcej rzeczy potrafię zrobić, jedyne co i dalej nie wychodzi to chleb bezglutenowy, nie chce wyrosnąć.
A jakie macie leki kobitki?
Nocny Anioł napisał(a):Mam to samo i normalnie pije kawę niczego takiego mi nie mówiono, tak ci lekarz kazał?
Ja wstaje wypijam kawę, jadę do roboty wypijam druga, następnie woda z cytryną do tego leki. A po dwóch godzinach śniadanie.
Karino ten Thyroset ma kosmiczną cenę, aż z ciekawości lukłam
Karina32 napisał(a):To fakt, ale gdyby chcieć brać te wszystkie witaminy, to pewnie wyszłoby więcej I z raz w roku pewnie można sobie zrobić taką kurację
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości