Janka napisał(a):Od kilku dni mam znowu bardzo króciutkie włosy. Wyszło fantastycznie, to jest idealna długość do moich rysów twarzy, prawie na linii brody, trochę przecienione w dolnej partii.
Teraz dla odmiany zapuszczam grzywkę. Nie wiem, czy szybko nie zmienię zdania i znowu jej nie skrócę, ale na razie pozwalam jej rosnąć.
Janka napisał(a):Mnie się bardzo podoba zapach lakierów, które często używane są w polskich salonach fryzjerskich. Dlatego często, jak jestem w Polsce, to staram się mieć okazję do ich wąchania.
W sklepach specjalnie nie szukałam tego zapachu, a przypadkowo nigdy mi się nie trafił.
Niestety wadą tych cudnie pachnących lakierów jest to, że zupełnie na mnie nie działają. Pięć minut po wyjściu od fryzjera już nie mam na głowie żadnych śladów ułożenia fryzury, a moje włosy same się prostują.
Janka napisał(a):Moja koleżanka miała tak suche włosy, że myła je maksymalnie raz na dwa tygodnie, a świeżo po myciu wcierała w nie opakowanie kremu Nivea.
duzzza22 napisał(a):U mnie przejściowe było wypadanie i ogólne osłabienie włosów. Z tym, że mi szampony nie pomagały , a jedynie zadziałały te tabletki brane systematycznie.
https://nutridome.pl/hairvity-halier?ma ... WJEALw_wcB
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości