Ja raz oglądając pogodę zostałam zmuszona do wysłuchania wywodu o poprawnej polszczyźnie w wykonaniu.... Jarosława Kreta, któy na antenie wystąpił z apelem do narodu
teraz ja też generalnie, jakoś tak to powiedział, w takim momencie (było to w przerwie Kawa czy Herbata), że wyszło na to, że skrytykował któregoś z gości
no dobra oglądam, ale nie słucham bajek na ten temat opowiadanych przez solidnie opłacanego pana w sponsorowanym garniturze moja koleżanka w pracy dorabia jako lokalna pogodynka .. ten dostęp do prognoz, phi
Ja się ciągle nie mogę otrząsnąć po traumie, którą przeżyłam parę lat temu, a która nastąpiła, kiedy w wiadomościach usłyszałam, jak to górnicy czy ktoś tam inny zaprotestował swoje niezadowolenie
Czytam romanse - mój blog z recenzjami. Recenzjami romansów, oczywiście.
Smoki były idealnym środkiem antykoncepcyjnym, ponieważ raz skonsumowana dziewica już nigdy nie była płodna.
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.