tajemna napisał(a):Dziewczyny potrzebuję rady w sprawie dobrej i niedrogiej odżywki/utwardzacza do paznokci.
Mam baaaaardzo miękkie paznokcie, rozdwajające się. Macie coś sprawdzonego?
Nocny Anioł napisał(a):próbowałaś kąpieli w wodzie z olejem?
Janka napisał(a):W radio bardzo reklamowano Regenerum - regenerujące serum do paznokci (z apteki). Kupiłam, ale za rzadko używam, żeby móc polecać.
Jestem w każdym razie zadowolona. Po każdym użyciu paznokcie były wyraźnie ładniejsze i zdrowsze.
duzzza22 napisał(a):Kochana może w 'diecie' więcej produktów żelatynowych, typu galaretki.
Aniołkowy sposób też ciekawy.
Ja używałam odżywki z Avonu do paznokci, która się wchłaniała. Bardzo dobra. Teraz stosuję Sorayę do kruchy paznokci
aralk napisał(a):Nail Tek tylko koniecznie II. Jeśli nie pomalujesz paznokci pozostanie jako bezbarwny, albo mleczny (w zalezności od wariantu). Jak dla mnie jest rewelacyjny. Jako odżywkę nakłada się go codziennie, przez minimum tydzień po jednej warstwie.
Minus - drogi jest mocno. Ale moim zdaniem wart ceny.
wiedzmaSol napisał(a):Dziewczynki, mówicie o tejodżywce? Jeśli tak no to na tej aukcji nie ma cenowej masakry
Lorelei napisał(a):Wiem, że niektórzy surowe jajka na głowę kładą, chyba, żeby ładniejsze po prostu były Ale nie jestem pewna, nie odważyłam się nigdy sobie jajek na głowę położyć
aralk napisał(a):Nie, tej nie znam, nawet nie umiem powiedzieć niczego o niej.
Ja mam TAKĄ i jedynie za taka mogę ręczyć. Tylko nie pamiętam jak było z ceną, ale chyba porównywalnie
Lorelei napisał(a):Wiem, że niektórzy surowe jajka na głowę kładą, chyba, żeby ładniejsze po prostu były Ale nie jestem pewna, nie odważyłam się nigdy sobie jajek na głowę położyć
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości