wiedzmaSol napisał(a):bo trzeba było nie na blogach szukać tylko babci zapytać na blogach to czasem takie głupoty piszą że mnie paznokcie bolą i puder się warzy na twarzy
wiedzmaSol napisał(a):na suche włosy, na wypadające włosy i w ogóle na wzmocnienie i wszelkie inne problemy - olej rycynowy, żółtko, sok z cytryny i oliwa
raz w tygodniu taką mieszankę wcieramy w skórę głowy (nie we włosy!) zawijamy ręcznikiem i najlepiej całą noc. Potem głowę trzeba umyć w bardzo ciepłej wodzie, ale działa jak marzenie.
Mnie leń dopadł i przestałam stosować i od razu mam gorsze włosy. Muszę wrócić, bo to i tanie i naturalne i skuteczne
tylko że kurczę, nie pachnie to za ciekawie
Alias napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):na suche włosy, na wypadające włosy i w ogóle na wzmocnienie i wszelkie inne problemy - olej rycynowy, żółtko, sok z cytryny i oliwa
raz w tygodniu taką mieszankę wcieramy w skórę głowy (nie we włosy!) zawijamy ręcznikiem i najlepiej całą noc. Potem głowę trzeba umyć w bardzo ciepłej wodzie, ale działa jak marzenie.
Mnie leń dopadł i przestałam stosować i od razu mam gorsze włosy. Muszę wrócić, bo to i tanie i naturalne i skuteczne
tylko że kurczę, nie pachnie to za ciekawie
A jakie proporcje? Tak na oko tego olejku (w sumie to nie mam, muszę kupić), cytryny i oliwy?
mewa napisał(a):trochę zmienię temat: kupiłam ostatnio, trochę przypadkiem, szampon syoss repair&fullness (włosy normalne - po zniszczone). Dziewczyny - rewelacja! Włosy są miękkie, nawet bez układania (na noc myte i tylko przeczesane palcami i grzebieniem, a nie jak zazwyczaj - rano, szczotka modelująca, suszarka itp) układają się super.
mewa napisał(a):trochę zmienię temat: kupiłam ostatnio, trochę przypadkiem, szampon syoss repair&fullness (włosy normalne - po zniszczone). Dziewczyny - rewelacja! Włosy są miękkie, nawet bez układania (na noc myte i tylko przeczesane palcami i grzebieniem, a nie jak zazwyczaj - rano, szczotka modelująca, suszarka itp) układają się super.
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość