szuwarek napisał(a):Frin u mnie nie kutia ale śląska makówka. Pycha
Dorotka napisał(a):Robiłam kiedyś kutię, ale tylko ja ją jadłam, wyeliminowałam więc z niej pszenicę i zostawiłam sam mak z bakaliami - oczywiście doprawiony miodem i odrobiną rumu, ale z czasem i to odpuściłam, bo zawsze tak dużo jest jedzenia, że nie chciało mi się robić czegoś tylko dla siebie.
Dorotka napisał(a):A cwibaka nie znam, za to robię naprawdę dobre keksy, nie chwaląc się .
Fringilla napisał(a):Czy u kogoś z Was jest kutia / jakaś jej odmiana (mak na słodko)?
oooo coś fajnego wyczuwam podzielisz się przepisem?Dorotka napisał(a):Za to piekę pasztet z jajek i pieczarek.
•Sol• napisał(a):Bo jajka z farszem typu feta&szpinak, pasta łososiowa, awokado lub inne to Ci na bank znane
Dorotka napisał(a): Wiem, że w wielu domach na wielkanocne śniadanie jada się żurek i białą kiełbasę, ale ja podaje je dopiero na obiad.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość