Lilia napisał(a):tajemna napisał(a):tajemna napisał(a):W pierwszy lub drugi dzień świąt zrobię taką sałatkę: http://smakolyki-moniki.blogspot.com/2013/04/saatka-z-tortellini.html. Fajnie i smacznie wygląda.
No więc sałatkę zrobiłam i melduję, że była pycha. Ja sama nie jestem zwolenniczką sałatek z majonezem, bo za nim nie przepadam, ale tę sałatkę bardzo polubiłam i na pewno będę ją robić częściej.
Robiłaś wg przepisu? Z jakiej ilości makaronu?
Dorotka napisał(a):A ja lubię owoce w potrawach, szczególnie dodane do mięsa. W sałatkach też je lubię. Dzisiaj robiłam pizzę i dorzuciłam ananasa.
Dorotka napisał(a):Dzisiaj robiłam pizzę i dorzuciłam ananasa.
tajemna napisał(a):To jest dobra myśl z uświadomieniem rodziny po fakcie
ewa.p napisał(a): nie powiedziałam im z czego jest sałatka,poza faktem,że z kurczaka.Dopiero jak zjedli i stwierdzili że smaczne dowiedzieli sie co takiego jedli
duzzza22 napisał(a):Takie same podchody robię pod chłopaDorotka napisał(a):A ja lubię owoce w potrawach, szczególnie dodane do mięsa. W sałatkach też je lubię. Dzisiaj robiłam pizzę i dorzuciłam ananasa.
U mnie też była wczoraj pizza domowej roboty Ale z dwoma rodzajami sera, salami i pieczarkami
Ewo, ciasto tak przy okazji do pizzy robię z Twojego przepisu, pyszne jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości