Dorotka napisał(a):Mamie kupiłam zestaw 3 kremów do twarzy i szyi, dwie książki i materiałowe nakolanniki, bo ostatnio ciągle się przewraca i ma okropnie poobijane kolana; tata dostał dwie książki [ w tym jedna to gawędy o myślistwie, bo jest myśliwym] i przepiękny kubek z jeleniem [aż mi go było szkoda oddawać]; Dładka - żona mojego taty dostała taki sam zestaw kremów, jak moja mama; mój brat perfumy Givenchy Gentelmen [ukryte w pudelku ptasiego mleczka ], dwie książki i komplet pościeli, mój ślubny perfumy Givenchy Gentelmen, dwie książki, zestaw herbat [w tym jedną niebieską] i zaparzaczkę do herbaty w kształcie śmiesznego jeżyka, Natalia - dwa pudla puzzli, o których marzyła, kasę i 4 bluzki, Emilka - 3 bluzki, kasę, książkę; obie moje chrześnice książki, a ja zamówiłam sobie u św. Mikołaja dwie książki z ….bajkami [wydane tak samo, jak za czasów mojego dzieciństwa. A Heniutek dostanie pluszowego dinozaura.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość