Janka napisał(a): A ja przeciwnie. Gdybym była facetem, to stanęłabym na głowie, żeby zdobyć Amber Heard i wcale mu się nie dziwię, że on też.
Lucy napisał(a):http://www.fakt.pl/gwiazdy/kryzys-w-malzenstwie-george-a-clooneya-clooney-rozwiedzie-sie-z-amal-,artykuly,521774.html - a czytaliście o tym ? Jak facet potrzebował żony ,to powinien wybrać sobie kogoś mniej inteligentnego i na pewno nie prawniczkę . O intercyzie nie wspomnę
Papaveryna napisał(a):Mam nadzieję, że jeśli mnie mój facet zostawi dla ładniejszej pani, to tak nie powiesz, bo będę musiała przylać Ci torebką
Papaveryna napisał(a):Lucy napisał(a):Dosłownie mnie teraz zatkało . Właśnie ogłoszono ,że najlepszą aktorką (Telekamery) została Kurdej-Szatan.
Ona mnie doprowadza do szewskiej pasji w reklamach Playa razem z tym wymoczkowatym chłopem. Normalnie alergii się na nią nabawiłam i w życiu bym jej żadnej nagrody nie dała
Lucy napisał(a):A ten "Rolnik szuka żony" ,był tak popularny ? Nie śledziłam ,więc nie wiem. Liczyłam ,że Lichota wygra w kategorii aktor. Dobrze w końcu zagrał w Prawie Agaty i Wataha .
Osobowość telewizyjna ,to Tadeusz Sznuk Myślałam ,że Szymon Hołownia i Marcin Prokop wygrają.
Ale ta Szatan ,to po prostu wbiła mnie w krzesło. Fajnie musiały się poczuć prawdziwe aktorki ,które mają na koncie ciekawe kreacje .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości