Teraz jest 22 listopada 2024, o 21:14

Plotki i skandale

Artyści, celebryci, postacie warte uwagi, głośne wydarzenia, komentarze, plotki i skandale

Ulubiona autorka/autor: Janet Evanovich

Post przez Janka » 2 września 2015, o 17:00

Lucy napisał(a):http://www.pudelek.pl/artykul/83105/matka_dody_o_raku_to_czego_nasza_rodzina_doswiadczyla_od_szulim_jest_straszne/ - cała rodzinka jest zdrowo szurnięta

Już się spotkałam z taką "logiką": nie ten jest winny, kto nabroił, tylko ten, kto zauważył i rozgłosił.
Lucy napisał(a):Ta góra sukienki jest taka plażowa :lol: Dla mnie w dalszym ciągu myli imprezy.

Oj, myli strasznie.
Mnie się skojarzyło z koktailem, albo nawet z sylwestrem, nie z plażą, ale na jedno wychodzi.
wiedzmaSol napisał(a):A ta wygląda jakby sama była uczennicą i to biorącą udział w apelu...

Może niosła na apelu sztandar szkoły?
Lucy napisał(a):http://www.pudelek.tv/video/Miley-Cyrus-ze-sperma-na-twarzy-w-nowym-teledysku-9793/ - widzieliście to ? Obrzydlistwo :facepalm:

Jak się przez te zdjęcia rozchoruję, to wina Lucy. (Żeby było zgodnie z logiką Dody i jej rodziny.)
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata

Post przez Duzzz » 3 września 2015, o 03:13

Lucy napisał(a):http://www.pudelek.tv/video/Miley-Cyrus-ze-sperma-na-twarzy-w-nowym-teledysku-9793/ - widzieliście to ? Obrzydlistwo :facepalm:

Okropny jest ten teledysk :facepalm:

“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”
― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.”

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 3 września 2015, o 11:33

Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Ulubiona autorka/autor: Ilona Andrews

Post przez •Sol• » 3 września 2015, o 11:35

czeka nas teraz kilka takich wesołych lat :]
Duduś to w ogóle pomyłka jest
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.

'Nevernight' - Jay Kristoff

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 3 września 2015, o 11:54

szkoda gadać :ermm:
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Post przez Janka » 3 września 2015, o 14:03

Lucy napisał(a):http://www.pudelek.pl/artykul/83128/jacek_poniedzialek_o_andrzeju_dudzie_maly_plastikowy_obrazalski_lalus/ :lol:

Ostro, ale z sensem.

Tak samo jak to:
http://www.pudelek.pl/artykul/83080/bloger_ostro_do_karolaka_miales_jaja_obrazac_corke_prezydenta_nie_zaslaniaj_sie_kultura_wysoka/
Obrazek

Post przez •Sol• » 3 września 2015, o 14:05

Karolak się stacza. Lubiłam go ale ostatnio coraz bardziej pokazuje że jest dnem.

Post przez Janka » 3 września 2015, o 14:19

Mama dzieci Karolaka jest jeszcze gorsza.
Nadstawiła tyłek facetowi posiadającemu narzeczoną. Potem jeszcze raz, mimo że udowodnił wielokrotnie, że ma ją całkiem w nosie, a ona nie jest i nie będzie jego wybranką. Jej to jakoś nie przeszkadza.
No i fajnie, niech tak żyje, jeśli to jest jej plan na życie. Ale niech nie ocenia innych. Jeśli inni to schamiałe bydło, to czym ona w takim razie jest? Jej wypowiedź nie wskazuje na to, aby pisała ją osoba mająca cokolwiek wspólnego z kulturą wysoką.
Teraz się już nie dziwię, dlaczego Karolak nie bierze jej pod uwagę jako kobiety dla siebie. Bez niej może udawać kogoś lepszego. Ona go niestety całkowicie obnaża.
Obrazek

Post przez •Sol• » 3 września 2015, o 14:20

zgodzę się. Ten ich związek to w ogóle jakieś nieporozumienie
raz są, raz nie, raz ona po nim jeździ jak po łysej kobyle a raz go broni i stawia się za nim. A on i tak ją zlewa i tak.

Post przez Janka » 3 września 2015, o 14:23

To nie jest związek i raczej nigdy nie był.
To jest przebywanie razem od czasu do czasu z powodu konsekwencji wynikających z jakiejś szybkiej decyzji. Dokładniej mówiąc z dwóch szybkich.
Ostatnio edytowano 3 września 2015, o 14:36 przez Janka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Post przez •Sol• » 3 września 2015, o 14:28

dlatego związek jest kursywą ;)
wiem że to jest takie nie wiadomo co. Oni się nawet nie lubią. Nie wiem jakim cudem zrobili sobie dwójkę dzieci... Tzn wiem w jaki sposób ale nie wiem jak trafili dwukrotnie do łóżka nie lubiąc się. Co najmniej dwukrotnie

Post przez Janka » 3 września 2015, o 14:40

Faceci podobno nie muszą kogoś lubić. Ważne, żeby coś nie uciekało na drzewo, a przynajmniej nie za wysoko.
Kobiety to już inna sprawa, bo one muszą zawsze lubić. Niekoniecznie faceta, mogą być np. pieniądze, ale lubienie jest konieczne.
Obrazek

Post przez •Sol• » 3 września 2015, o 14:43

słyszałam wersję że facetom wystarczy żeby chociaż trochę ciepła była

no ale babie się dziwię. Wiadomo było że on ją oleje - tzn z tym drugim dzieckiem, bo przy pierwszym mogła mieć nadzieję. Baba może mieć to że jest znana i dostaje alimenty. Ale chłopa przy tyłku na stałe to nie ma. Jak się na dziecko go złapać nie udało to raczej już się wcale nie uda.

Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata

Post przez Duzzz » 3 września 2015, o 14:49

Nie mogę tu wchodzić, bo potem szperam na pudelku :roll:

I nawet na Biebera się natknęłam :roll:

“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”

“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.”

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Post przez •Sol• » 3 września 2015, o 14:52

na Biebera... To musiało boleć :P ja na niego nie mogę patrzeć, bo te oczka inteligencją nieskażone, czółko myślą nieskalane...

Post przez Janka » 3 września 2015, o 14:56

Ja jestem super dzielna i nigdy nie wchodzę na Pudelku w artykuły o "gwiazdach" z mojej czarnej listy. Bieber jest tam na pierwszym miejscu.
wiedzmaSol napisał(a):słyszałam wersję że facetom wystarczy żeby chociaż trochę ciepła była

no ale babie się dziwię. Wiadomo było że on ją oleje - tzn z tym drugim dzieckiem, bo przy pierwszym mogła mieć nadzieję. Baba może mieć to że jest znana i dostaje alimenty. Ale chłopa przy tyłku na stałe to nie ma. Jak się na dziecko go złapać nie udało to raczej już się wcale nie uda.

Bardzo fajna wersja. Zapamiętam ją sobie.

A może to było odwrotnie: po pierwszym dziecku jeszcze nie miała nadziei na złapanie go, bo miał wtedy prawdziwą narzeczoną. Dopiero, gdy nie miał, narobiła sobie nadziei, że po drugim już go wreszcie złapie. Nie wiem po co, bo na pewno każdą będzie zdradzał.

Zastanawiam się też nad tym, czy Violka przypadkiem nie jest jednak inteligentna i swoim chamskim wpisem świadomie zemściła się na nim za całokształt. Pogrążyła go przecież całkowicie. Ktoś choć odrobinę myślący nie zrobiłby tego, gdyby chciał pomóc swojemu mężczyźnie. Ona go dosłownie wdeptała w ziemię. Ciekawa jestem, czy to jej zemsta, czy bezgraniczna głupota.
Obrazek

Post przez •Sol• » 3 września 2015, o 14:59

ja też nie, po co mam się nerwić ;)

Janko, może i tak. Bo on w sumie po tym romansie przepraszał narzeczoną, ale potem (zajrzałam w stare artykuły na pudlu) pokazywał się z Violą i zachowywał się tak jakby miał zamiar z nią zostać. Narobił jej nadziei.

Może i tak, w sumie to mu się należało.

Post przez Janka » 3 września 2015, o 15:19

Tak, należało mu się i jestem bardzo zadowolona z Violi, że tak go załatwiła. Niezależnie od jej motywów postępowania. Czyn w efekcie okazał się szlachetny, bo ludziom oczy otwiera.
Obrazek

Post przez •Sol• » 3 września 2015, o 15:22

Karolak gra fajnie ale jako facet jest do niczego. Jak straci teatr może wreszcie się ocknie.

Post przez Janka » 3 września 2015, o 15:34

Może zamiast tracić teatr, powinien pomyśłeć, jak go sfinansować komercyjnie i przestać udawać, że komercja mu śmierdzi.
Obrazek

Post przez •Sol• » 3 września 2015, o 15:36

ale jego stać żeby sfinansować go z własnej kasy. Tylko że mu szkoda. Nawet w tym artykule to było sugerowane

Post przez Janka » 3 września 2015, o 15:43

Nie, jego nie stać. To bzdura. Z własnej kasy on może co najwyżej sfinansować jeden sezon. To nie załatwiłoby sprawy, jedynie opóźniło w czasie bezwzględną konieczność rozwiązania problemów.
Jedyny efekt wpakowania własnych pieniędzy będzie taki, że Karolak będzie bankrutem i nie będzie mógł się zajmować sprawami teatru, bo będzie musiał kombinować, co do gara wrzucić.
Obrazek

Post przez •Sol• » 3 września 2015, o 15:47

jak nie będzie miał wyjścia to będzie musiał, ale czy on naprawdę nie ma takiej kasy? Eeee przecież zarabia na reklamach i filmach...

Post przez Janka » 3 września 2015, o 16:40

Nie wierzę, że zainwestuje własne. Prędzej zamknie teatr.
Nawet jeśli sam ma kilka milionów, to to jest nic w morzu potrzeb na dłuższą skalę.
Obrazek

Post przez •Sol• » 3 września 2015, o 16:41

też tak myślę, swoich nie ruszy. Żal mu, wolałby dostać od państwa najlepiej.
ale skoro teatr zdycha to znaczy że wcale z nim dobrze nie było i ludzie nie chodzili.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do W mediach