joakar4 napisał(a):To widziałam - szła wtedy na rzęsy albo na paznokcie. Włączyłam to sobie wczoraj wieczorem, ale odpłynęłam w połowie. Nie wiem czy to zasługa Szusz czy Gripexu.
joakar4 napisał(a):W ogóle to jej mieszkanie miało być takie eleganckie biało-czarne, a nakupowała jakiś kiczowatych pierdół i powoli robi jej się bazar z różowymi słoniami i lwami.
•Sol• napisał(a):gdzieś ktoś pisał że nie ustawiła
widzę że to normalnie jak rozwiązanie zagadki, rozbroi bombę czy nie, ustawi książki czy nie
duzzza22 napisał(a):Podobają się wam te paznokcie 'ala' Kylie Jenner? Jak zobaczyłam je w powiadomieniach w mailu to się przestraszyłam
•Sol• napisał(a):jeśli ona ma tylko sklep internetowy i są we dwoje, to sorry ale ona jest kórewną pierdykaną.
czarne paznokcie podobno działają. Ale nie wiem czy TAKIE szponiaste teżJanka napisał(a):Może więc to nie nam mają się podobać takie paznokcie, tylko na facetach mają wywierać jakieś wrażenie? Może to ma być erotyczne?
•Sol• napisał(a):Janko, on. A ona leży i pachnie...
joakar4 napisał(a):Przecież ona do 12 łazi w szlafroku, o 15 wychodzi z domu, a o 19 leży już w łóżku w piżamie i ogląda seriale i twierdzi, że miała ciężki dzień.
•Sol• napisał(a):Czapki i bluzy to może jej zajęcie żeby nie było że totalnie gnije.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość