Papaveryna napisał(a):Sol, słuchałaś może Kryminalnie o Przełęczy Diatłowa?
joakar4 napisał(a):Obejrzałam sobie trochę relacji Stanowo z huraganu, nie dałam rady skończyć. To był strasznie długi i przegadany filmik, dodatkowo rozpraszała mnie jej czapka i brwi. Ona zawsze jest w takich czapkach?
joakar4 napisał(a):Janko, daj znać co myślisz o tym vlogu. Mnie się wydaje, ze ich ta Kuba mocno rozczarowała i żałują wyjazdu. Jak byli w Meksyku to widać było, że się tym bardzo jarają, wszystko było wg. nich mega. A tutaj to łażą tylko skwaśniali od baru do baru.
•Sol• napisał(a): Nie mam głosu na laptopie i to nawet lepiej. Nie będzie mnie irytowała.
też jej zazdroszczę. Żebym się skichała to takiej kolekcji nie nazbieram a na żebry nie pójdę,nie jestem vlogerkąjoakar4 napisał(a):Widziałam te woski i bardzo jej zazdroszczę tej kolekcji. Musi mieć je już długo, bo niektóre są już u nas niedostępne. Napaliłam się na jeden dyniowy, który ostatnio paliła i nigdzie go już nie ma.
Papaveryna napisał(a):Na rycie we włosach, wytrzeszcz i dziwne grymasy ustami spuszczę zasłonę milczenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości