Na pewno masz z tym rację, bo "Expressy" są bardziej ekstremalne. Myślałam tylko o "Agentach", a w nich dużo łatwiej zapanować nad emocjami i nad swoją postawą.
Nie wiem jak was ale mnie Górniakowa zawsze irytowała. Nie lubiłam słuchać jej wywiadów bo ton jej głosu wzbudza we mnie dreszcze a i z poziomem wypowiedzi bywa różnie. Nie wyobrażam sobie jej w agencie.
Oczywiście ze wbitą szpilą, bo w tym Edytka jest mistrzynią. Ciekawe co na to znany i ceniony adwokat Piotr Schramm. Biedak biedę klepał i go utrzymywała.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.
Dzisiaj był finał Top Model i wygrała go Kasia Szklarczyk. Dziewczyna bardzo ładna, ale według mnie Hubert jest wyrazistszy od niej.
Ostatnimi czasy oglądałam tylko finały ToP Model i nie pamiętam takiego miałkiego, jaki był dzisiaj. Wkurzała mnie skrzecząca Joanna Krupa mogę ją znieść 10 minut, ale nie cały program. Do tego ta wpadka w z wynikami :
Kiedy w końcu podali, kto wygrał program, to Kasia stała skupiona i widać czekała, czy Joanna powie, że to jednak nie ona. Realizatorsko to mego zawalili. A reszta, to po prostu nudy ...
Oglądał ktoś?
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.
Jeśli chodzi o "Big Brothera" to chyba każdy kiedyś oglądał albo choć zerknął raz z ciekawości. Niemniej, to było jakieś 15 lat temu, wtedy to była nowość. Myślę, że teraz taka formuła już się nie sprzeda. Poza tym jak taki program się ma do narracji TVNu, że patostreamy na Youtube są złe i należy je tępić? nie tak dawno jęczeli w "Uwadze" na ten temat, a chcą powrócić do "Big Brothera"? Przecież to był w zasadzie taki pierwszy patostream. Wiem, że TVN to nie jest to samo co TVN7 ale jednak ten sam właściciel. Czyli wychodzi na to, że patologia w telewizji jest zupełnie ok (programy typu: "Ukryta prawda" czy "Trudne sprawy") ale jak się koleś na streamie upije to wielkie oburzenie.
"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".
Patrzyłam na trzy pierwsze edycje "Big Brothera" i jeszcze vipowską i wtedy to był szał. Mam wrażenie, że każdy to oglądał. Teraz w erze programów : Ex na plaży i Warsaw Shore, sądzę, że będzie to kolejny gniot. Nie zdziwię się, gdy zgłoszą się do niego uczestnicy WS
Lucy napisał(a):Mam wrażenie, że każdy to oglądał.
Mnie ominęło, bo ja w ogóle jestem zawsze z telewizją na bakier.
Nowa edycja powstaje, bo widocznie jest jeszcze dużo takich osób, które mają parcie na szkło i chcą zrobić "karierę" za wszelką cenę, nawet jeśli im Bozia nie dała talentu.
Nadrobiłam trzy ostatnie odcinki MasterChefa. Program podoba mi się coraz mniej, bo jest coraz bardziej sztuczny i coraz mocniej widać, że kręcony jest według scenariusza. Liczyłam na więcej spontaniczności i ukazanie prawdziwych zachowań uczestników.
Miałam szczęście obejrzeć program Mister Supranational 2018. Kandydaci nie zachwycili mnie za bardzo. Dobre pierwsze wrażenie wywarł na mnie tylko pan z Gwinei Równikowej.
Moja pierwsza piątka: 1. Gwinea Równikowa 2. Czechy 3. USA 4. Hiszpania 5. Kolumbia Na dalszych miejscach są: Indie, Panama, Polska i Słowacja - obojętnie w jakiej kolejności, bo oni wyglądali jak klony i ich nie odróżniam. No i 10. Argentyna