Teraz jest 23 listopada 2024, o 05:34

Rozrywka, konkursy, reality show: Od Miss World po Miliarderów

Artyści, celebryci, postacie warte uwagi, głośne wydarzenia, komentarze, plotki i skandale

Ulubiona autorka/autor: Ilona Andrews

Post przez •Sol• » 10 maja 2017, o 12:48

leć i powiedz co Ci się nasuwa ;)
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.

'Nevernight' - Jay Kristoff

Ulubiona autorka/autor: Janet Evanovich

Post przez Janka » 10 maja 2017, o 12:54

Otworzyli już skrzynki. Na razie mi się nasuwa, że Kret nie jest agentem, bo wyraźnie mu zależy na informacjach. Daria natomiast chce to tak rozegrać, by jemu nie pomóc. Tak jakby liczyła na to, że już wie o Odecie więcej niż on, więc nie potrzebuje dodatkowych informacji i musi tylko pilnować, by on się za dużo nie dowiedział.
Obrazek

Post przez •Sol• » 10 maja 2017, o 13:03

może i tak być.
ale to pasuje do tego że Daria chce wygrać.

Popatrz potem na Odetę w czasie wykonywania zadania i po - wesoła jak szczygiełek.

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 10 maja 2017, o 13:10

takie pytanie trochę z innej beczki :P nie macie wrażenia,że w życiu realnym Daria będzie wredną osobą? Obserwowałam ją od początku programu i wszędzie gdzie mogła namieszać ,to robiła to z taką złośliwą i zadowoloną miną.Wczoraj można było to zaobserwować,kiedy Kinga mówiła o kluczach ,a Jarka nie było.Siedziała i bezczelnie się śmiała.Mam wrażenie,że to taka osoba,która dla własnej korzyści zrobi wszystko i nie odwróci się ,żeby sprawdzić czy kogoś przypadkiem nie zdeptała.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Post przez Janka » 10 maja 2017, o 13:11

Tak, Lucy, dokładnie to samo wrażenie ona robi na mnie.
•Sol• napisał(a):może i tak być.
ale to pasuje do tego że Daria chce wygrać.

Popatrz potem na Odetę w czasie wykonywania zadania i po - wesoła jak szczygiełek.

Musiałam zrobić przerwę w oglądaniu na wstawienie suszarki i drugiego prania, ale już lecę dalej patrzeć.

Daria i Jarek są jak dla mnie napaleni na zwycięstwo. Odeta ani trochę, nawet nie umie tego udawać.
Obrazek

Post przez •Sol• » 10 maja 2017, o 13:47

właśnie o to chodzi że Daria i Jarek chcą wygrać, a przynajmniej takie wrażenie sprawiają. Oni mówią o kasie. Odeta wcale.

Lucy, pewnie że tak. Ona ma taki bitchface że szok.

a co do miny jeszcze - mogła się wygranej nie spodziewać i pierwsze to było mega zaskoczenie, nie dali jej się ucieszyć bo zaraz reszta otworzyła koperty.
Nie było chyba pokazane jak zareagowała na zielone piórko Jarka.

kolejna rzecz. Rok temu, jak Kinga zapytała kto jest Agentem Hubert zgłosił się jako ostatni. Tu ostatnia kopertę otworzyła Odeta. Przypadek?

Ulubiona autorka/autor: Amanda Quick

Post przez joakar4 » 10 maja 2017, o 13:50

Lucy napisał(a):takie pytanie trochę z innej beczki :P nie macie wrażenia,że w życiu realnym Daria będzie wredną osobą? Obserwowałam ją od początku programu i wszędzie gdzie mogła namieszać ,to robiła to z taką złośliwą i zadowoloną miną.Wczoraj można było to zaobserwować,kiedy Kinga mówiła o kluczach ,a Jarka nie było.Siedziała i bezczelnie się śmiała.Mam wrażenie,że to taka osoba,która dla własnej korzyści zrobi wszystko i nie odwróci się ,żeby sprawdzić czy kogoś przypadkiem nie zdeptała.

Też tak myślę. Zresztą tak samo wredna i przemądrzała jest w reklamie Lidla. :hyhy:

Post przez Janka » 10 maja 2017, o 13:55

•Sol• napisał(a):kolejna rzecz. Rok temu, jak Kinga zapytała kto jest Agentem Hubert zgłosił się jako ostatni. Tu ostatnia kopertę otworzyła Odeta. Przypadek?

Na to bym nie patrzyła, to chyba jest bez znaczenia.

Układanie przedmiotów w kolejności odcinków: albo Odeta jest głupia i niczego nie pamięta, albo jest agentem. Próbowała potem w komentarzu zwalić winę za złą kolejność na Darię, ale to ona namieszała ze wszystkimi błędami.
Obrazek

Post przez •Sol• » 10 maja 2017, o 14:20

tak?
Mnie się wydawało że Daria namieszała.
Naprawdę Odeta?

Post przez Janka » 10 maja 2017, o 14:38

Naprawdę. Całkiem wyraźnie. Odeta ułozyła dużo źle, Daria to poprawiła, a na żądanie Odety w ostatnim momencie zamieniła jeszcze dwie rzeczy. Nie jestem teraz pewna, ale może jedno i tak byłoby źle, a tylko drugie wtedy zepsuły, ale to było wyraźnie po słowach Odety.

Zakopywanie żywcem: Daria absolutnie nie powinna dać się zakopać. Skoro wiedziała, jak wyglądają inne zadania, to powinna wiedzieć, że pozostałe są bardziej wykonalne i wszyscy założą, że nikt nie da się zakopać. Ale myślę, że to nie musi świadczyć o tym, że jest agentem, może po prostu zabrakło jej logiki w myśleniu.
Odeta przed skokiem (na długo przed godziną 13:00) miała zakryte oczy, ale już była ubrana w kombinezon, czyli mogła wiedzieć, o co w tym chodzi, przebrać się, a potem zasłonić oczy.
Obie dziewczyny stwierdziły, że Jarek zgodził się na masaż specjalnie po to, żeby zepsuć całe zadanie. To najdurniejsza rzecz, jaką usłyszałam w całym programie. To według nich odmówić miała osoba z najłatwiejszym zadaniem? Jedna z nich jest agentem, ale druga w tym momencie idiotką.
Obrazek

Post przez •Sol• » 10 maja 2017, o 14:44

według mnie Odeta - cieszyła się ze skoku, cieszyła się po skoku, nie miała problemu z decyzją.
Daria mało w kalendarz nie kopnęła, mocno się poryczała po, a w trumnie leżała spocona jak mysz w połogu. Tego się NIE da udawać.
Odeta jej mogła wkręcić wiedząc o skokach, jako agent, że się boi takich rzeczy i dlatego Daria myślała że Odeta nie zrobi zadania i dlatego ona musi.

Post przez Janka » 10 maja 2017, o 14:52

Tak, ona potem powiedziała, że jeśli Jarek dostałby skok, to by nie skoczył, więc dlatego dała się zakopać. Ale to było tylko 50%, Jarek mógł tak samo mieć masaż. Powinna więc dla własnego dobra założyć, że pozostali zrobią zadanie, a ona nie musi.
Obrazek

Post przez •Sol• » 10 maja 2017, o 14:59

no tak ale skoro ani Odeta ani Jarek by nie skoczyli to musiała dać się zakopać.
Odeta nawet się za mocno nie zastanawiała czy skakać, chwila moment i już.
No i jako jedyna właśnie była ubrana przed zasłonięciem oczu.

i w czarnych scenach najgłośniej agenta typuje Odeta, zauważyłaś? ;)

Ulubiona autorka/autor: Susan Elizabeth Phillips

Post przez Papaveryna » 10 maja 2017, o 15:03

Lucy napisał(a):takie pytanie trochę z innej beczki :P nie macie wrażenia,że w życiu realnym Daria będzie wredną osobą? Obserwowałam ją od początku programu i wszędzie gdzie mogła namieszać ,to robiła to z taką złośliwą i zadowoloną miną.Wczoraj można było to zaobserwować,kiedy Kinga mówiła o kluczach ,a Jarka nie było.Siedziała i bezczelnie się śmiała.Mam wrażenie,że to taka osoba,która dla własnej korzyści zrobi wszystko i nie odwróci się ,żeby sprawdzić czy kogoś przypadkiem nie zdeptała.

Dokładnie. Ja, kiedy się dowiedziałam, że ona ma dzieci, to aż mi się ich szkoda zrobiło. Zwierzaka bym jej nawet nie powierzyła, patrząc na jej zachowanie w tym programie.
Ale jestem z 5 odcinków do tyłu, więc może lepsza się zrobiła.

Post przez Janka » 10 maja 2017, o 15:12

Kinga powiedziała, że nie brała ich pod uwagę przy typowaniu ostatniej trójki, co mnie bardzo zdziwiło, bo ja dokładnie ich najbardziej typowałam na finalistów od samego początku. Jedyne, to gdyby agentem był ktoś spoza tej trójki, to oni by byli w mojej ostatniej czwórce, ale dla mnie cały czas byli pewnymi pewniakami.
Mają pewne cechy charakteru, niekoniecznie pozytywne z punktu widzenia ludzko-etyczno-empatycznego, które ich wręcz zmuszają do dojścia daleko w tym programie.
•Sol• napisał(a):i w czarnych scenach najgłośniej agenta typuje Odeta, zauważyłaś? ;)

Tak, ona też ciągle zwala na kogoś winę. Nikt tyle nie typował i nie zwalał, co Odeta.
Obrazek

Post przez Lucy » 10 maja 2017, o 18:18

Papaveryna napisał(a):Ale jestem z 5 odcinków do tyłu, więc może lepsza się zrobiła.

No raczej nie :krzyczy:
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Post przez Janka » 10 maja 2017, o 18:33

Zakładając, że Odeta jest agentem, to co byście chciały, żeby kto wygrał program?
Ja nie mam swojego zdania wcale. W poprzedniej edycji byłam za Antkiem, a teraz już dawno odpadli ci, którym chętnie dałabym kasę. Jest mi całkiem obojętne, kto zgarnie pulę tym razem.
Obrazek

Post przez •Sol• » 11 maja 2017, o 10:14

chyba jednak chciałabym żeby wygrała Daria.
ale nie jestem tak w pełni przekonana.

Post przez joakar4 » 11 maja 2017, o 10:41

Nie lubię żadnego z tej trójki, ale może niech wygra Kret.

Post przez Lucy » 11 maja 2017, o 11:01

Też stawiam na Kreta

Post przez Janka » 16 maja 2017, o 12:24

Kochane Dziewczynki, jest ostatnia szansa, by się dopisać tutaj:

http://doodle.com/poll/y5zvtp9ka6xwvq7i#table

Serdecznie zapraszam do zabawy.
Obrazek

Post przez joakar4 » 16 maja 2017, o 12:31

Strasznie jestem ciekawa co dzisiaj się wydarzy :P

Post przez •Sol• » 16 maja 2017, o 12:32

zgodne jesteśmy bardzo :P

ale w sumie z tej reklamy TVNu najbardziej Daria się wysuwa na bycie Agentem ;)

Post przez Janka » 16 maja 2017, o 12:33

A co jest w reklamie?
joakar4 napisał(a):Strasznie jestem ciekawa co dzisiaj się wydarzy :P

Ja też.
Muszę zaczekać na zaspokojenie ciekawości kilka godzin dłużej niż widzowie w Polsce. Szlag by to trafił! Jak ja to wytrzymam!?
Obrazek

Post przez •Sol• » 16 maja 2017, o 12:46

urywki z wypowiedzi innych uczestników o każdym z finalistów. I najdłużej jest gadanie o Darii, jest też pierwsza w tej prezentacji. Druga jest Odeta i o niej jest mniej, a na końcu wychodzi Kret i o nim są dwa zdania.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do W mediach