Lucy napisał(a):Mnie ciekawi to : ''z kilkoma akcesoriami wykorzystywanymi przez literackiego Greya''
Matka ucznia uważa jednak, że przebranie jej syna nie było niestosowne, ponieważ dzieci dobrze wiedzą z mediów, kto to jest Christian Grey. Kobieta podkreśliła, że kiedy jej syn wszedł do szkoły w swoim przebraniu, "każde dziecko wiedziało, za kogo się przebrał".
Liberty napisał(a):Lucy napisał(a):Mnie ciekawi to : ''z kilkoma akcesoriami wykorzystywanymi przez literackiego Greya''
Mamie podkradł?
Uważam, że szkoła postąpiła trochę niefajnie. Bardzo prawdopodobne, że jakiś dzieciak przebrał się za Drakulę (wampir, morderca), Freddy Kruegera (znowu morderca), jakąś negatywną postać komiksów/filmów (a to prawie zawsze mordercy). Morderstwo jest ok, sex jest zły. Pewnie dzieciak przebrany za Dextera z taśmą o ładnej nazwie "Dexter" miał większe szanse zostać niż Grey z tą samą taśmą
Liberty napisał(a):Rozumiem nagłaśnianie problemu prostytucji, ale wytykania po nazwisku już nie:/ Ktokolwiek urządził "akcję" właściwie uniemożliwił tym paniom zmianę zawodu, co oznacza, że utknęły w zawodzie czy tego chcą czy nie.
Liberty napisał(a):Jak nie były znane to już są:/ Bardzo mi się to nie podoba. Zwłaszcza, że wygląda to tak jakby wszystkich najbardziej oburzało to, że panie śmiały użyć słowa modelka do określenia swojej profesji.
mad_line napisał(a):Po raz n-ty przekonuję się że nie wszyscy nadają się na rodziców. Nosz kurka, wypuścić 11-latka z domu w przebraniu Greya Siostra Ratched chyba jednak miała rację z tą lobotomią
Liberty napisał(a):Lucy, ale dlaczego współczujesz rodzicom, którzy najwyraźniej zawalili swoje obowiązki? To nie jakaś obca dziewczyna z instagramu powinna dbać o priorytety życiowe nastolatek tylko ich rodzice.
Nie akceptujemy kobiet, które sprzedają swoje ciało i patrzą z góry na tych, którzy żyją "zwykłym życiem".
Przepraszam czy to Indie? Bo ostatnio pojawił się wywiad z gwałcicielami z Indii i oni swoje gwałty usprawiedliwiali tym, że nie akceptują kobiet, które nie spełniają pewnych standardów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość