duzzza22 napisał(a):Papaveryna napisał(a):Mąż mnie dziś sterroryzował
Damami i wieśniaczkami po polsku. Muszę teraz zrobić sobie kąpiel oczu i pranie mózgu
OMG!!! Mój też to wczoraj włączył! Matko ile się nagadałam, żeby przełączył. W końcu powiedziałam, że na pewno na innym programie jest jakiś mecz, który go zainteresuje, zaczął przełączać i w końcu chyba tennis jakiś znalazł
Koszmarny jest ten program.
Hahaha, poznałaś mój ból
A i tak uważam, że wczoraj chociaż wieśniaczkę dali jakąś względną. Mój małżonek dlatego na tym zostawił, żeby mi ją pokazać
Lucy napisał(a):takie to złe?
joakar4 napisał(a):Te nasze damy to mi wszystkie wyglądają na
.
No dosłownie. Dla mnie większość tych pseudo-dam prezentuje się jak totalne lafiryndy. Usta jak pontony, tyłek prawie na wierzchu, zmalowane toto, jakby wiejska dyskoteka była dla nich chlebem powszednim. No nie wiem. Dla mnie dama jest ubrana ze smakiem, na pewno nie wulgarnie. Makijaż też raczej skromny. Wygląda ładnie, ale nie krzykliwie. Ponadto zachowuje się jak dama, a nie tylko na nią wygląda. I coś tam sobą jednak reprezentuje, prócz tego, że stać ją, by wydać dziennie 4000 tysiące na sukienkę i jeść suszi z gołego chłopa rozwalonego na stole
Nie każdy, kto ma kasę i nią szasta bez opamiętania, jest od razu damą, ludzie kochane
Jeszcze bardziej dobijają mnie psiapsióły dam, które oprowadzają wieśniary po wielkim świecie. Te to dopiero mają dużo do przekazania ludzkości. W jednym odcinku któraś na każde słowo wieśniaczki rżała jak pacjent szpitala psychiatrycznego i hiena w jednym. Dziwię się, że od dźwięku, jaki emitowała, nie popękały kieliszki, bo to w restauracji miejsce miało. Natomiast wczoraj jedna z przyjaciółek damy poszła do drugiego butiku w czymś, co wyglądało jak biustonosz
Nie wiem czy przyjaciółka damy to też już dama, ale tak raczej się nie chadza. Drugiej cycki się wylewały z dekoltu. Dodatkowo żenujące rozmówki na poziomie gimbazy, żenujące rozrywki proponowane wieśniaczce. Jeśli tak żyje elyta, to senkju senkju baj
Ale wieśniaczki to też rozwalają system. Przeważnie wybierają takiego skrajnego babochłopa z szerokimi barami i włochatymi nogami. Coś ala radziecki mistrz w pchnięciu kulą. Dopiero wczoraj zobaczyłam całkiem sensowną dziewczynę. Na koniec podmalowali ją, uczesali i naprawdę fajnie się prezentowała.
Te Śluby to moja mama patrzy, ale nie wiem o co tam chodzi
joakar4 napisał(a):Widziałam w Googlebox jak Ci geje to komentowali i uważali, że on jest gejem.
Oglądamy często z moim Googlebox
Ci geje mają nieraz takie teksty